Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Soraja: Silikonske grudi ne bi smjele biti kriterij za ocjenjivanje ljudi

soraja
Screenshot
26.06.2011.
u 20:54

Gledatelje kao i voditeljicu Antoniju Blaće iznenadio je Nemeš koji se došao pozdraviti sa svima koji su prije ispali, ali i pružiti podršku Marijani, te ju nazvao, glavnom zvijezdom i glumicom serijala.

Soraja Vučelić prva je od pet finalista koja je nakon 106 dana izašla iz kuće BB. Tako su, naime, odlučili gledatelji koji su za nju najmanje nazivali. Svakih 20-tak minuta radi se, naime, presjek glasova i tko ih u tom trenutku ima najmanje - ispada. Soraji, priznala je, zbog toga nije bilo žao.

- Bilo je zanimljivih 106 dana. Stekla sam prijatelje u BB kući, Horvata i Duška i voljela bih se nastaviti družiti s njima - rekla je Soraja.

Dodala je kako se ne zamara onima koji su govorili 'nije takva kako izgleda'. Predrasudama se, rekla je, ne opterećuje, a veće silikonske grudi ne bi smjele biti kriterij prema kojemu se vrednuju ljudi.

Gledatelje kao i voditeljicu Antoniju Blaće iznenadio je Nemeš koji se došao pozdraviti sa svima koji su prije ispali, ali i pružiti podršku Marijani, te ju nazvao, glavnom zvijezdom i glumicom serijala.

- Imao sam devetku iz glume, a ona zaslužuje najmanje 15. Vidio sam naš film kao romantičnu dramu, a ispala je komedija zabune - rekao je Nemeš i unio pomutnju u kući.

Marijana je sve to slušala a na upit Antonije Blaće 'kako je', jedva suspregnula suze.

- Tužna sam - odgovorila joj je.

Ključne riječi

Komentara 5

AV
avijaticar
11:00 27.06.2011.

suzdrzavala se do kraja da se ne potuče u showu,na kraju se uspostavilo ko i na pocetku da je licimjerna ko i horvat i ove zle babe

AD
Adriana
09:39 28.06.2011.

Ja ču se ubit. Pa zar ti Nemeš misliš da si bio sa najboljom glumicom svih vremena i da je ona u stanju ovako nešto odglumiti. Mislim da si ustvari ti nju iskoristio kako bi ti osvojio novac a sad si razočaran jer je novac osvojila ona. Marijana ne budi naivna više,vidiš da je okrenuo ploču jer je pravi glumac od vas dvoje jedino on. Moram priznat da je i mene toliko koliko sam pratila uspio prevariti. Ne kompliciraj si dalje život to ti je moj savjet. Nije ljubav kad te netko ostavi na kraju i na ovakav način. To se radi u dvoje a ne ispred ekrana. Svi smo bili zaljubljeni ali nije svaka ljubav obostrana.

Avatar Kairosa
Kairosa
10:18 28.06.2011.

Pa gledaj činjenica je kako je kuća ustvari zatvor te da se htio ne htio moraš s nekim zbližiti.Oni su se malo više zbližili (krevetski) i to prikazivali pravom ljubavlju.Ona sad tvrdi da se zaljubila,a ustvari je svoju ljubav pokazala ležeći ko krava i dahtanjem kao i toplo hladno reakcijama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije