Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnje i fizički napad

Snježana Dujmić otkriva zašto je prijavila supruga Rajka i u kakvom su sada odnosu

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/10
19.02.2020.
u 13:00

Zbog sudskog procesa koji je u tijeku nije smjela iznositi detalje kobnog dana u kojem joj je Rajko prijetio i fizički je napao, ali je rekla kako je to bio odraz njegove nemoći, nezadovoljstva i frustriranosti onim što se događalo oko njega.

Prošle godine u srpnju Rajko Dujmić završio je u pritvoru zbog prijetnji i fizičkog napada na suprugu Snježanu. Ovo nije bio prvi sukob bračnog para čija ljubav traje više od 30 godina, ali prvi put je ishod bio takav da je Rajko završio u istražnom pritvoru u kojem je bio dva i pol mjeseca, a unatoč svim usponima i padovima u njihovu braku Snježana je odlučila i ovaj put ostati uz supruga i odlučila je ispričati svoju stranu priče.

Zbog sudskog procesa koji je u tijeku nije smjela iznositi detalje kobnog dana u kojem joj je Rajko prijetio i fizički je napao, ali je rekla kako je to bio odraz njegove nemoći, nezadovoljstva i frustriranosti onim što se događalo oko njega.

– Kao u mnogim brakovima - kad si ljutit, ogorčen i razočaran dugogodišnjim postupcima i omalovažavanjem drugih,  kao što je bio moj Rajko, i kad “pukneš”, napadneš osobu koja ti je najbliža jer znaš da će ti oprostiti – rekla je Snježana u intervjuu koji je dala za Gloriju.

Pogledajte koje su nam svoje hitove iz 90-ih otpjevale Ivana Banfić, Minea i Ella

 

Ističe kako njezin suprug nije zlostavljač te da ju je suprug udario u stanju u kojem nije bio svjestan što radi te da su oba puta policiju zvali susjedi. – Prvi put sam iskoristila zakonsku blagodat šutnje. Sad sam rekla sve.Zato što me udario drugi put. Željela sam da se trgne, da shvati kamo vodi guranje glave u pijesak, koliko je i psihički i fizički uništen zbog svoje mekoće i straha da se suoči s problemom i riješi ga. Mora se izvući, zbog sebe, mene, Tina, unučice... – ispričala je Snježana.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Dok je Rajko bio u istražnom zatvoru, a kasnije i u bolnici Snježana je bila uz njega, a uz probleme u braku tih mjeseci nosila se i sa zdravstvenim problemima svog oca i brata. Snježana kaže kako je Rajko znao da mora na liječenje kako bi se riješio svojih demona te je tijekom zadnjih mjeseci smršavio, nema apetita i samo iščekuje ročište i kaznu. Kao Rajkov najveći porok ističe alkohol, ali dodaje i da ga razumije.

– Razumijem ga, odrasla sam uz oca koji je pio od svoje 13. do 36. godine dok se nije ozbiljno razbolio. Kad bi se napio, bio je vrlo agresivan, tukao bi mene i mamu i bez ikakva povoda. Ali kad je došao do zida – alkohol ili život – prestao je. Uvijek ima nade, treba se boriti. Za ljubav, za obitelj – poručuje Snježana Dujmić.

Ključne riječi

Komentara 5

MI
mica1111
13:37 19.02.2020.

Nema tu pomoći više,nažalost.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:05 19.02.2020.

Malo vuče na Rod Stewarta.

NE
netkonešto
13:56 19.02.2020.

U ovoj državi žive samo bolesnici, kao što je i ovaj BOLESNIK!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije