Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Dujmićeva supruga ljutita na ostale članove 'Novih fosila': 'Rajko će tražiti naknadu za sve nastupe!'

Iako se trojac predstavio vlastitim imenima, Dujmićeva supruga tvrdi da i dalje krše privremenu odredbu suda.
13. veljače 2020. u 08:00 10 komentara 6662 prikaza
Rajko Dujmić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

Supruga hrvatskog glazbenika Rajka Dujmića, Snježana Dujmić oglasila se u povodu sudskog procesa koji se već pet godina vodi na Trgovačkom sudu. Isti sud donio je privremenu mjeru prema kojoj nitko ne može koristiti ime benda "Novi fosili" ni izvedenicu imena.

prijetio supruzi Rajko Dujmić izašao iz zatvora: 'Nisam doma'

Proces još uvijek nije gotov, a Snježana se ljuti što se u Hrvatskoj ne poštuje odluka suda i što, dodaje, sudski procesi traju godinama.

Snježana je odlučila izaći u javnost kada je vidjela najavu koncerta Sanje Doležal, Marinka Colnaga i Vladimira Kočiša Zeca u petak, na Valentinovo. Na plakatu stoji kako će se izvoditi "Najveći hitovi grupe Novi fosili", a ispod u manjem fontu označena su imena spomenutih izvođača – Sanje, Marinka i Vladimira.

Iako se trojac predstavio vlastitim imenima, Dujmićeva supruga tvrdi da i dalje krše privremenu odredbu suda. Kako kaže, nije im zabranjeno samo da se nazivaju "Novim fosilima", već im je zabranjeno i korištenje izvedenica koje asociraju na taj bend. 

astro analiza Što je uzrok Dujmićevih problema? 'Psovke, grubost i svadljiva narav upućuju na jedno'

"Trgovački sud donio je privremenu mjeru zabrane korištenja imena 'Novi fosili' i bilo koje izvedenice koja podsjeća ili asocira na 'Nove fosile'. Rajko će tražiti za sve nastupe do sada svoj dio kao četvrti član grupe. Odlukom da Rajko više nije član grupe 2014. godine Rajkov odvjetnik predložio je da mogu koristiti ime uz naknadu od koncerata kao četvrtog člana, na što Sanja, Zec i Marinko nisu pristali. Predmet je na Trgovačkom sudu od 2015. godine, bilo je pokušaja nagodbe, ali bez rezultata", zaključila je u razgovoru za Gloriju

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
Skipper4you.com
MIRNO MORE
Znate li da se kod nas školuju skiperi koje cijene svugdje u svijetu
 • Paket:

  Pa ti si prva koja se mora nadat da Rajko neće dobit naknadu jer znaš da će se onda napit i opet te prebit

 • Avatar Artoo Detoo
  Artoo Detoo:

  Dujmićeva supruga, nažalost, nije u stanju riješiti situaciju s nasilnikom i ovisnikom za kojeg je udana, pa se onda obračunava s bivšim članovima sastava.

 • ddddudo:

  Bacite mu na pod 5 grama