Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetio joj

Nakon zatvora i bolnice, Rajko i Snježana opet zajedno: 'Ne tuži me žena nego država'

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/6
03.01.2020.
u 10:41

Teretili su ga za prijetnje i nanošenja tjelesnih ozljeda supruzi Snježani. Ipak, Rajko i Snježana pomirili su se izvan suda no glazbenik kaže da proces još nije gotov jer ga tuži država, a ne supruga.

Čini se da ljubav opet cvate u obitelji Dujmić.

Naime, Rajko i Snježana pomirili su se nakon što je glazbenik završio u pritvoru u kolovozu prošle godine zbog napada na nju, pišu 24sata.

Naime, optužnicu protiv Dujmića podiglo je državno odvjetništvo u Zagrebu. Teretili su ga za prijetnje i nanošenja tjelesnih ozljeda supruzi Snježani. Ipak, Rajko i Snježana pomirili su se izvan suda, no glazbenik kaže da proces još nije gotov jer ga tuži država, a ne supruga. Kaže da se on i Snježana nisu ni svađali.

Novu godinu dočekao je s njom i prijateljima na Trgu, gdje su slušali Fosile i Prljavo kazalište. Skladatelj Rajko Dujmić po izlasku iz zatvora samoinicijativno je otišao na liječenje, no nije htio reći u kojoj se bolnici nalazio. Posjetiti su ga mogli samo oni koje on poželi, a bolnici je dao popis dragih ljudi.

– Ovisnosti su me opsjedale cijeli život. Tek sad sam napokon upoznao pravoga sebe. I to kroz spoznaju Boga, u njegovoj punoj snazi. Osjećam da drži ruku na mojem ramenu i vodi me – rekao je Dujmić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije