Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podigao je ljestvicu

Snimka reportera postala je viralna, sve je oduševio svojim umijećem: "Ovako izgleda prava reportaža"

Foto: Screenshot
1/4
18.10.2021.
u 13:36

– Morao sam vam pokazati nekoliko trikova, a volio bih da je nešto slično postojalo kad sam ja bio dijete. Drago mi je što je ovo sada dostupno u Detroitu – rekao je Victor u snimci koja je postala viralna, a komentari više nego pozitivni.

Reporter Victor William postao je hit na društvenim mrežama nakon što je njegova reportaža emitirana na lokalnoj televiziji u Detroitu.

William je odlučio uvesti malo živosti u izvještavanje, pa je svoju reportažu snimio u novootvorenom skate parku u Detroitu i pritom pokazao svoje umijeće skejtanja dok je pričao o besplatnim lekcijama vožnje skejta koje nude.

– Morao sam vam pokazati nekoliko trikova, a volio bih da je nešto slično postojalo kada sam ja bio dijete. Drago mi je što je ovo sada dostupno u Detroitu – rekao je Victor u snimci koja je postala viralna, a komentari više nego pozitivni. Inače Victor se bavi skejtanjem u slobodno vrijeme, a prvi put na skejt je stao kada je imao osam godina.

"Victor je pokazao kako biti pravi reporter", "Svaka čast", "Jako dobra priča, Victor je genijalan", "Victore sjajan si", "Impresivno", "Ovo je savršeno", "Victor je podigao ljestvicu jako visoko", samo su neki od komentara ispod snimke, a reakcije na Twitteru se ne stišavaju. Njegovu snimku podijelio je i legendarni skejter Tony Hawk koji je Victora pohvalio zbog njegovih vještina, ali i ideje.

– Hvala ti što širiš svijest u stilu – napisao je Hawk. Osim zavidnih trikova, mnoge je oduševilo i što je voditelj unatoč sportskoj aktivnosti nosio odijelo, što je dodatno pridonijelo šarmu snimke.

VIDEO Squid Game postaje najpopularnije Netflixova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
14:13 18.10.2021.

Letvicu First, ne ljestvicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije