Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mark ih je oduševio

Facebook 'gori' od komentara zbog njegova nastupa: 'Koja preobrazba! Ovo je najjači zlatni gumb'

Foto: screenshot/facebook
1/15
18.10.2021.
u 10:28

Svojom magičnom izvedbom oduševio je publiku, žiri iz studija podigao na noge, a ništa manje oduševljeni nisu bili ni gledatelji ispred malih ekrana koji su odmah uputili komplimente na službenoj Facebook stranici Supertalenta.

U sinoćnjoj emisiji Supertalenta pao je i četvrti ''zlatni gumb'', onaj Janka Popovića Volarića. Glumac ga je dodijelio pjevaču Marku Bagariću (27) koji je na audiciji izveo pjesmu ''Crazy Love'' Briana McKnighta.

Mark, koji je rođen u Berlinu, prije nastupa priznao je da dosad nije imao djevojku te da još uvijek čeka pravu ljubav, a izvedba koja je uslijedila oborila je s nogu žiri i publiku, pruživši im wow efekt. „Kakvo iznenađenje! Iz one ljušture izađe ovaj najljepši glas. Čudo!“, rekla je iznenađena Maja te dodala: „Ta je boja glasa kao da sam slušala najčišći boy bend devedesetih. Ni jedna žena sigurno ne bi odbila da ima muškarca koji bi joj ovako tu i tamo zapjevao.“

Foto: Nova TV

Svojom magičnom izvedbom oduševio je publiku, žiri iz studija podigao na noge, a ništa manje oduševljeni nisu bili ni gledatelji ispred malih ekrana koji su mu odmah uputili komplimente na službenoj Facebook stranici Supertalenta. 

"Lik je onooo vauuuu....dokaz mnogima koji sude čovjeka po izgledu, presimpatičan kada krene pričati njemački, pametan i predivan. Svaka ti čast Mark i želim ti puno sreće da nađeš onu pravu....", "Ovo je najjači i najposebniji zlatni gumb. Koja preobrazba kad zapjeva!", "Znači u 6 ujutro ga pogledam još jednom, a on već ima preko 50 000 pregleda. Meni je oduzeo ❤️","Najdraži su mi ti momenti 'Susan Boyle' kad žiri na početku malo s visoka i s podrugivanjem gleda na natjecatelja pa ih nastup 'spusti'. Sve pohvale kandidatu", "Kad je izašao, rekoh ženi: 'Ne razumijem zašto se uopće prijavio, zašto se hoće sramotiti', a kad čovjek zapjeva pade mi donja vilica", "Gromada, a srce i glas kao u anđela", "Nikad ništa bolje nisam čula. Talent", "Svaka čast, supertalent nema što i dobar i iskren dečko", "Mislim da je ovo po meni jedan od rijetkih zasluženih zlatnih gumbića. Ljudino svaka ti čast i puno uspjeha dalje", "Poseban i izvrstan vokal skromnog i iskrenog Marka. Napokon nešto odlično", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Mark je preko noći postao prava zvijezda društvenih mreža pa je broj njegovih pratitelja nakon nastupa s 800 porastao na više od 8000. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Bagarić (@markbagaric)

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i ''pogledu u njezin dekolte''

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ena4444
Ena4444
08:39 20.10.2021.

Istina, frajer je za pet!

DU
Deleted user
10:54 18.10.2021.

Ajme, koja ugoda. Odnese me to nekamo. Nemam pojma zašto ove godine ne gledam Supertalent.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije