Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERTALENT

Bijelim očima šokirao je žiri, a nakon dva crvena gumba objasnio zašto se tako predstavio

Foto: Screenshot Nova TV
1/6
18.10.2021.
u 09:38

- Ja sam prije četiri godine završio u mentalnoj instituciji gdje mi je dijagnosticirana psihoza. U onom trenutku kad sam to shvatio, samo sam tražio nekoga da mi kaže kako će to proći - objasnio je iskreno Marko Lukač, a nakon njegovog odgovora nastao je muk u prostoriji.

U jučerašnjoj emisiji popularnog showa 'Supertalent' jedan je kandidat šokirao svojim žestokim nastupom, a nakon dva crvena gumba objasnio je i koji je razlog takvom predstavljanu. Naime, Marko Lukač pred žiri je izašao u trenirci i sa sunčanim naočalama te tako nije odavao dojam nekog posebnog nastupa. Nakon što je skinuo naočale žiri je ostao u šoku. Marko je imao bijele oči, a taj izgled je postigao noseći leće. Članica žirija Maja Šuput odmah se zaprepastila i okrenula te ga više nije mogla pogledati. 

Marko se predstavio kao pjevač, a izveo je žestoku pjesmu popraćenu i takvim nastupom. Za svoj nastup dobio je čak dva crvena gumba, od Janka Popovića-Volarića i Davora Bilmana, a članice žirija je ostavio u šoku.

Nakon nastupa ga je Martina Tomčić pitala zašto se odlučio za takav nastup, a uslijedio je neočekivan odgovor. „Ja sam prije četiri godine završio u mentalnoj instituciji gdje mi je dijagnosticirana psihoza. U onom trenutku kad sam to shvatio, samo sam tražio nekoga da mi kaže kako će to proći. Stalno imam noćne more i želim podijeliti s cijelom nacijom da se to treba spominjati da ljudi znaju da nisu sami. treba imati hrabrosti ovako nešto napraviti, pa sam zato iskoristio ovu platformu i odabrao Supertalent“, objasnio je iskreno, a nakon njegovog odgovora nastao je muk u prostoriji.

Foto: Screenshot Nova TV
„Hvala vam na ovom iskrenom odgovoru, sigurna sam da ovo nije bilo nimalo lako. Ogolili ste dušu, iz srca vam zahvaljujem“,  poručila mu je potresena Maja. „Čak niti oboljeli, oni najmanje od svih, ne bi trebali osjetiti stigmu“, dodala je Martina, a publika ju je podržala. „Ja sam inače iskrena i otvorena o svemu, ali ja ne bih imala snage za ovo što je ovaj frajer večeras napravio“, zaključila je Maja nakon nastupa.

Dodajmo još da je u jučerašnjoj epizodi zlatni gumb i direktan prolazak u polufinale dobio pjevač Mark Bagarić koji je žiri oduševio svojom izvedbom 'Crazy Love', a gumb je dobio od Janka.

VIDEO Squid game postaje najpopularnija Netflixsova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava!

Ključne riječi

Komentara 1

GU
Gumbar136
11:50 18.10.2021.

kad čete ukinuti takve gluposti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije