Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talent show

Sjajni Valter ušao u finale, organizatori spremaju jedno iznenađenje

Kak se šika talent show
Foto: Vanja Šolin
1/25
04.03.2018.
u 16:49

Bila je to posljednja polufinalna večer i još nas samo očekuje veliko finale. Ono će se održati 14. ožujka, a organizatori su pripremili još jedno iznenađenje

Valter Ilić fenomenalnim je nastupom oborio žiri s nogu i izborio posljednju izravnu ulaznicu za finale prvog hrvatskog urbanog talent showa Kak se šika.

I ovoga puta atmosfera je bila sjajna, a natjecatelji odlični pa je u salonu Kak se šika sve proteklo u vrhunskoj zabavi.

Kao što to obično biva, na početku showa popularni voditelj i glumac Vinko Štefanac objavio je tko je prošao u finale putem glasova publike, a ovoga puta riječ je bila o Gloriji Dragičević.

Večer je otvorila Lea Mišura, natjecateljica koja je probila led ovog natjecanja. Naime, upravo je ona nastupila prva u prvoj audicijskoj večeri i već tada najavila da će ovaj show doživjeti uspjeh. A Lea je i u polufinalu opravdala i ispunila očekivanja, zbog čega je dobila gromoglasan pljesak.

Kak se šika talent show
1/25

Nakon nje na scenu je stupio Valter koji je fenomenalnim vokalnim mogućnostima ostavio sve bez teksta, a istaknuo se izvedbom pjesme "Human" koju je posvetio jednoj djevojci iz publike i čestitao joj rođendan

Gabrijel Ivić svirao je klavir i pjevao, za što je dobio pohvale žirija, a večer je zaključila Maja Veljković koja je glasovno bila slabija od ostalih, ali se zato istaknula trbušnim plesom.

- Ti si meni odlična. Imaš karakter, imaš svoju "furku" i samo ostani svoja jer takva si super, pohvalio ju je član žirija Hrvoje Delač.

Nakon svih nastupa članovi žirija, u kojem su sjedili akademska slikarica Mihaela Olujić, spisateljica Jelena Kastaneti, novinar Večernjeg lista Hrvoje Delač te glazbeni producent Jun Ishida povukli su se na dogovor i odlučili da u finale ide Valter, a ostali se bore za glasove publike na Facebook stranici Kak se šika.

Bila je to posljednja polufinalna večer i još nas samo očekuje veliko finale. Ono će se održati 14. ožujka, a organizatori su pripremili još jedno iznenađenje, ali više o njemu otkrit će tijekom sljedećeg tjedna na svojoj Facebook stranici.

Kak se šika talent show
1/4

U finalu se priprema pravi spektakl, već sad će prema najavama sve biti puno, a žiriju će se pridružiti i jedno veliko ime s hrvatske glazbene scene, ali organizatori to ime i dalje drže u tajnosti.

„Kak se šika“ i marketinška agencija "Happy Hipster" najboljima će na kraju prve sezone dodijeliti nagrade.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije