Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslušajte talente i glasajte

Novi član žirija iznenadio i oduševio publiku, Mateja Šekelja ušla u finale

Kak se šika
Foto: Kak se šika
1/22
08.02.2018.
u 15:21

Radi se o glazbeniku rođenom u Londonu, a koji korijene vuče iz Japana i iz Hrvatske, odakle mu je majka.

Nikad puniji nije bio salon "Kak se šika" nego sinoć u šestoj po redu večeri urbanog talent showa. Ono što su organizatori od samog početka željeli, jučer se ostvarilo u punoj mjeri: pun kafić, odlična zabava, vesela atmosfera i mnoštvo talenta na jednom mjestu.

Program je otvorio sada već stalni član ovog showa Vinko Štefanac, poznati voditelj i glumac koji je jedan od najzaslužnijih za izvrsnu atmosferu. Upravo on na samom je početku objavio tko je iz prve večeri drugog kruga prošao u finale. Naime, prije tjedan dana izravan plasman u finale izborio je Zubić-Petrak-Šurbek trio, a glasovima publike na Facebooku "Kak se šika" za to se izborio i Dino Saurić.

Druga večer donijela nam je i jedno iznenađenje. Stalnim članovima žirija - akademskoj slikarici Mihaeli Olujić, spisateljici Jeleni Kastaneti i novinaru Večernjeg lista Hrvoju Delaču - od ovoga puta pridružio se i Jun Ishida.

Kak se šika
1/22

Radi se o glazbeniku rođenom u Londonu, a koji korijene vuče iz Japana i iz Hrvatske, odakle mu je majka. Jun je u Hrvatskoj odlučio studirati RIT (Rochester Institute of Technology Croatia) te planira dovesti novo iskustvo na hrvatsku glazbenu scenu. Glazbom se bavi već 12 godina, svira više instrumenata, voli različite žanrove, on je DJ i glazbeni producent, a kako sam kaže - glazba mu je stil života. Iako je do sada pravilo bilo da samo kandidati oduševljavaju žiri, ovoga puta bilo je i obrnuto jer je Jun svojim stručnim komentarima i savjetima izmamio gromoglasne aplauze kandidata i njihovih navijača.

Večer je svojim nastupom otvorila Mateja Šekelja koja je svirala gitaru i pjevala, a žiriju se posebno svidjelo što su pjesme kojima se predstavila bila autorske. Upravo ta činjenica na kraju je i prevagnula pa je kao pobjednica večeri ušla izravno u finale. 

Foto: Kak se šika

Ništa lošiji nisu bili ni ostali kandidati, ali oni će svoju ulaznicu za samu završnicu tražiti kroz glasanje publike na Facebooku. Iva Pavić fenomenalnim je glasovnim mogućnostima oduševila žiri koji joj je poručio da, čak i u slučaju da ne prođe dalje, mora ustrajati u glazbenom pozivu jer se u svakom trenutku njezine izvedbe vidi koliko uživa u tome.

Publiku je oduševio i Martin's Surfers band. Dečki su rasturili na gitarama i bubnjevima pa su morali odsvirati i koju pjesmu više. 

Večer je završila Manuela Baftijaj koja je pokazala da posjeduje dobro vokalne mogućnosti, iako si je izborom da pjeva Rihanninu pjesmu na samom kraju prilično otežala posao. No, njezini navijači na kraju su večeri "zaprijetili" ostalima da će ju glasovima na Facebooku pogurati dalje. 

Organizatori natjecanja, „Kak se šika“ i marketinška agencija "Happy Hipster" najboljima će na kraju prve sezone dodijeliti vrijedne nagrade. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije