Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje već sutra

Poznati polufinalisti urbanog talent showa, jedan kandidat izravno u finalu!

Foto: Doringo
1/41
30.01.2018.
u 15:45

Organizatori natjecanja odlučili su mađioničara Aryana, koji ih je oduševio svojim nastupom, ubaciti izravno u finale.

Prvi urbani talent show u Hrvatskoj, koji se srijedom održava u popularnoj zagrebačkoj kavani "Kak se šika", već sutra nastavlja sa svojim programom kojeg će ponovno voditi poznati glumac i voditelj Vinko Štefanac.

Nakon što su održane četiri audicijske večeri, u kojima su svi pokazali izniman talent, žiri u kojem su sjedili glazbeni producent Orjen Riđanović, akademska slikarica Mihaela Olujić, spisateljica Jelena Kastaneti i novinar Večernjeg lista Hrvoje Delač donio je odluku o tome tko je prošao u drugi krug natjecanja.

1/41

Pa će tako u polufinalnim večerima nastupati:

Srijeda, 31. siječnja - Zubić - Šurbek - Petrak Trio, Źaneta Chelminiak, Filip Rakočević i Dino Kondić

Srijeda, 7. veljače - Manuela Baftijaj, Martin's Surfers Band, Mateja Šekelja i Iva Pavić

Srijeda, 21. veljače - Asante Vocal Group, Valentina Kaurić, Gloria Dragičević i Gabrijel Ivić

Srijeda, 28. veljače - Lea Mišura, Valter Ilić i Maja Škiljević.

"Svima koji nisu prošli dalje od srca zahvaljujemo na sudjelovanju i ne dopustite da vas to obeshrabri jer ste svi pokazali izniman talent, a za prolaz u polufinale zaista su odlučivale nijanse", napisali su organizatori natjecanja koji su odlučili mađioničara Aryana, koji ih je oduševio svojim nastupom, ubaciti izravno u finale.

Svi izvođači u drugom krugu morat će pokazati još više nego do sada jer se od njih očekuje napredak u odnosu na audicije. To se vidi već i po tome što će svaki izvođač morati otpjevati četiri pjesme. 

U finale će proći po dvoje iz svake večeri, a ovoga puta osim žirija u glasanju će sudjelovati i publika.

Organizatori natjecanja, „Kak se šika“ i izdavačka kuća Hitchtone Music & Promotion, najboljima će na kraju prve sezone dodijeliti vrijedne nagrade. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije