Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko ide u finale?

Asante oduševio žiri, počela je žestoka borba za glasove publike

Kak se šika talent show
Foto: Vanja Šolin
1/12
22.02.2018.
u 18:31

Na početku večeri objavljeno je da je putem glasova s Facebooka svoju ulaznicu za finale izborila Iva Pavić

Jučer nam je bilo divno družiti se s vama! Hvala svima za sjajnu večer i sjajnu atmosferu, tim riječima na Facebooku su se organizatorima, protukandidatima i publici obratili članovi vokalnog sastava Asante, pobjednici treće večeri drugog kruga urbanog talent showa Kak se šika.

I zaista, večer je bila sjajna, odisala je zabavom, smijehom i fenomenalnom glazbom koju su priuštili natjecatelji.

Na početku večeri objavljeno je da je putem glasova s Facebooka svoju ulaznicu za finale izborila Iva Pavić, koja se tako pridružila Mateji Šekelji, Dini Sauriću i triju Zubić-Petrak-Šurbek.

Kak se šika talent show
1/4

Žiriju, u kojem su sjedili akademska slikarica Mihaela Olujić, spisateljica Jelena Kastaneti, novinar Večernjeg lista Hrvoje Delač te glazbeni producent Jun Ishida, sinoć su se redom predstavili: Gloria Dragičević, Gabriel Ivić, Valentina Kaurić i vokalni sastav Asante, a kako su svi bili sjajni, pred žiri su stavili težak zadatak.

Večer je začinio i sjajni mađioničar Aryan, koji je nakon audicijskih večeri jedini dobio "zlatno zvono" i izravan ulaz u finale. Stoga je ovoga puta navratio kao gost, ali je s nekoliko sjajnih trikova u pauzi publiku ostavio bez teksta.

Nakon što su svi kandidati pokazali svoje umijeće, članovi žirija povukli su se u svoje prostorije. Iako su najavili da će dogovor oko pobjednika večeri trajati pet minuta, puno duže su odlučivali jer su imali slatke brige oko toga tko će proći.

Nakon što su se vratili, mikrofon je prvi uzeo poznati glumac i voditelji Vinko Štefanac te produžio dramatiku.

- Jedno je sigurno... U finalu, koje je na rasporedu 14. ožujka, sigurno ću biti ja. Mogu vam najaviti da ću voditi i finale, šaljivo je dobacio Štefanac koji je cijelu večer svojim šaljivim, ali i vrlo profesionalnim najavama održavao atmosferu. Iz svakog njegovog nastupa vidi se koliko je iskusan u voditeljskim ulogama, zbog čega je postao neizostavni dio ovog urbanog showa.

 

Onda je riječ prepustio Jeleni Kastaneti.

- Hvala svima, bili ste odlični, a zaista su odlučivale nijanse. U finale izravno ide Asante, priopćila je Kastaneti i dobila gromoglasan pljesak jer upravo su oni bili favoriti publike u kavani Kak se šika.

No, i za ostale kandidate ima nade jer jedan od njih u finale će i uz pomoć publike koja je već počela davati svoje glasove na Facebook stranici Kak se šika, a sudeći po početku, borba će biti lavovska.

Kak se šika talent show
1/12

Za tjedan dana, u srijedu 28. veljače, slijedi posljednja večer drugog kruga, a finale će se održati 14. ožujka. Organizatori natjecanja, „Kak se šika“ i marketinška agencija "Happy Hipster" najboljima će na kraju prve sezone dodijeliti nagrade.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije