Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Poznati voditelji nekada je ljubio Nives, a sada je dobar s Ivaniševićem: 'O tome nikada nismo razgovarali'

Poznati radijski i televizijski voditelj potvrdio je da je "trenutačno u ljubavi" i rekao da nije isto zaljubljivanje u mlađim danima i danas. "Totalno su to drugi trenuci u nama, naša ponašanja i reakcije, drukčiji skeneri rade…", kazao je Vukušić i otkrio je li sklon varanju.
02. kolovoza 2021. u 13:09 2 komentara 31619 prikaza
Foto: instagram
Pogledajte galeriju 1/4

Voditelj Ivan Vukušić u podcastu "Skip Or Beep" u vrućem stolcu nasuprot Tatjane Jurić otkrio je koliko mu je najdulje trebalo da preboli propalu ljubav i zašto se u nekim ljubavnim situacijama ponašao "kao debil". S obzirom na to da je dobar prijatelj s Goranom Ivaniševićem, a nekada je bio u vezi s njegovom današnjom suprugom Nives, jedno od 16 provokativnih pitanja glasilo je i jesu li ikada razmijenili iskustva.

Poznati radijski i televizijski voditelj potvrdio je da je "trenutačno u ljubavi" i rekao da nije isto zaljubljivanje u mlađim danima i danas. "Totalno su to drugi trenuci u nama, naša ponašanja i reakcije, drugačiji skeneri rade…", kazao je Vukušić i otkrio je li sklon varanju.

'Nema varanja. Varanje je kao pojam rezerviran za one rokerske dijelove života. Ili si u vezi ili imaš rock'n'roll. Ne ići stalno iz veze u vezu. Preporučujem rock'n'roll za mentalnu higijenu, za malo nadoći', kaže, a odgovorio je i kada se prema njegovu mišljenju prevara oprašta: "Kada ti nije stalo. Mislim da je lakše oprostiti kada ti nije stalo, kad si s nekim u odnosu, ali nije zapravo to to."

Otkrio je da su mu trebale i dvije, tri godine da prebrodi propalu ljubav. "Ma to je, mislim, uvijek aktualno. Pjesma, scena, gradovi, mjesta, slike, boje, okusi, mirisi, jela, sve te može zaflešati. Ne tako da ne znam gdje sam ili da mi nešto nije jasno, ali podsjetnik je uvijek tu na ono što si prošao", rekao je.

''U kojim trenucima života nisi bio gospodin? Ono kad danas razmišljaš o nekoj svojoj intimnoj, ljubavnoj situaciji i kažeš: 'Baš sam bio kreten', upitala ga je Tatjana, a Vukušić je iskreno priznao: ''U jako puno njih, u grozno puno njih. Debil si, ego ti je poremetio sve. Nije čak ni ego, ima tu genetike, temperamenta, odakle dolaziš, ima svega. Dok ne skužiš da je zapravo poanta da sam sa sobom to središ. Znaš da si solo kriv, ali ono što verbaliziraš je glupo, ružno, tražiš krivca u nekome, a zapravo sam sa sobom trebaš malo meditirati, povući se u osamu i doći sebi.''

Govorio je i o prijateljstvu s Goranom Ivaniševićem s čijom je suprugom Nives svojedobno bio u vezi. Jesu li ikada razmijenili iskustva?

"Nismo, iako nije da nismo imali prilika. Valjda su gospoda u nama pobijedila", odgovorio je Vukušić koji s Ivaniševićem povremeno zaigra partiju tenisa. Tko dobije? "Ja, po sebi", odgovara Vukušić i otkriva da Ivanišević nije sklon razbijanju reketa kad igra s njim.

"Ali ja sam unazad koju godinu imao fazu kad sam razbio dva reketa i poslao mu slike. Čovjek je rekao vrlo jednostavno: 'Aj reci da ima bolji osjećaj na svitu...' Rekoh: 'Brate nema, super ispušni ventil.' Onda je bilo ono seks je precijenjen, klasične glupe muške spike", ispričao je Vukušić.

U novoj epizodi podcasta "Skip Or Beep" odgovorio je i na pitanje je li mu Ivanišević ponekad ispriča trač o Novaku Đokoviću, a i sam je postavio jedno vrlo zanimljivo pitanje Tatjani Jurić...

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Maja Milan Velika transformacija Maja iz 'Života na vagi': Nisam htjela ni prihvatiti ni priznati da tu postoje dublji problemi Paprena cijena Marko Grubnić ima novu torbicu u svojoj kolekciji i izdvojio je pozamašnu svotu za ovu torbicu iskre frcaju Žanamari objavila romantičan video s odmora, strastveno se ljubila sa suprugom na plaži: 'Otok ljubavi'
Dostava paketa
ŽRTVA PREVARE
Osječanin naručio mobitel pa se neugodno iznenadio kada je vidio što je u paketu
Umjetnost kao terapija
Umjetnost kao terapija
Doživite kulturu u metropoli – ovo ne biste smjeli propustiti