Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILA

Albina priznala da ne bi bila s pjevačem: 'Muškarci iz moje branše nikad me nisu privlačili'

Foto: Instagram
1/9
02.08.2021.
u 16:14

„Ivan ionako non stop govori da bi i on bio dobar pjevač uz auto tune, ali pošto me nikad nisu privlačili muškarci iz moje branše u ljubavnom smislu, neka se on drži nogometa“, rekla je pjevačica te dodala da s muškarcima iz svoje branše može podijeliti glazbena iskustva.

Pjevačica i naša ovogodišnja predstavnica na izboru pjesme za pjesmu Eurovizije, Albina Grčić (22), u svom je nedavnom gostovanju na Ultra Split radiju otkrila neke informacije o svojim preferencijama. Pitali su je može li se zamisliti da sa svojim dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem (21) dijeli karijeru i snimi duet. “Mogu to zamisliti i mislim da je to jako lijepa stvar, ali drago mi je da imam nekoga na ovom putu tko slijedi svoje snove“, rekla je mlada pjevačica.

Zatim su je pitali može li ona zamislite Ivana i sebe kao Shawna Mendes i Camilu Cabello. „Ivan ionako non stop govori da bi i on bio dobar pjevač uz auto tune, ali pošto me nikad nisu privlačili muškarci iz moje branše u ljubavnom smislu, neka se on drži nogometa“, rekla je pjevačica te dodala da s muškarcima iz svoje branše može podijeliti glazbena iskustva. Otkrila je i da se u svog dečka zaljubila na Visu te da tamo voli provoditi vrijeme. 

Ivan je nedavno produžio ugovor s nogometnim klubom 'Hajduk', a Albina je istaknula da joj je drago što se njih dvoje međusobno podržavaju u svojim karijerama.

Podsjetimo, Albina je na ovogodišnjem Eurosongu nastupila na prvoj polufinalnoj večeri s pjesmom 'Tick-Tock' te se nije uspjela plasirati u finale završivši na kraju jedno mjesto ispod crte.

VIDEO Vesna Dragojević: 'Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu'

Ključne riječi

Komentara 1

FM
fmica
16:59 02.08.2021.

koja je ta,jel to neka nova ela?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije