Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo se rijetko viđa

VIDEO Simon Cowell u suzama: Zbor izborom pjesme rasplakao žiri, za nastup su dobili i Zlatni gumb

Foto: Screenshot Youtube
1/7
02.06.2023.
u 11:25

Kantautorica "Nightbirde", pravog imena Jane Marczewski, preminula je prošle godine, a 2021. godine sudjelovala je u showu gdje je dobila Zlatni gumb za svoju originalnu pjesmu "It's OK", koju je zbor sada pjevao

Posljednja epizoda showa "America's Got Talent" uspjela je rasplakati inače najstrožeg člana žirija Simona Cowella (63), a to je za rukom pošlo zboru iz Južnoafričke Republike. Naime, zbor Mzansi nastupio je s pjesmom "It's OK". 

Za svoju izvedbu dobili su prvi zlatni gumb, a žiri je ganuo odabir pjesme jer se radi o pjesmi bivše natjecateljice Nightbirde, koja je preminula prošle godine nakon kraće borbe s rakom u 31. godini. 

Čim je pjesma krenula, Cowell se okrenuo prema drugoj članici žirija, glumici Sofiji Vergari (50) i rekao da prepoznaje o kojoj je pjesmi riječ. 

– Ovo mi je probudilo uspomene. Znam koliko bi njoj to značilo. Do samog kraja bavila se svojom glazbom. Vi ste joj odali nevjerojatno priznanje svojom izvedbom – rekao je Simon.

Nastup zbora Mzansi ganuo je i žiri, a i publiku, a za sve one koji nisu znali o čemu je riječ, supermodel Heidi Klum (50) objasnila je o čemu se radi. 

VEZANI ČLANCI:

– Za one koji ne znaju, prošle godine smo izgubili jednu posebnu osobu iz naše Supertalent obitelji. Zvala se Jane, nadimak joj je bio Nightbirde i pjevala je upravo ovu pjesmu – rekla je Klum nakon nastupa zbora. 

Inače, kantautorica "Nightbirde", pravog imena Jane Marczewski, preminula je prošle godine, a 2021. godine sudjelovala je u showu gdje je dobila Zlatni gumb za svoju originalnu pjesmu "It's OK", koju je zbor pjevao. 

Prisjetimo se, u ovogodišnjoj sezoni američke inačice Supertalenta u žiriju uz Simona, Sofiju i Klum, sjedi i komičar Howie Mandel (67). 

VIDEO Nina Violić otkrila zašto nikada nije igrala u sapunicama: Bilo me strah, za glumce je to užasno

Komentara 2

Avatar 365dias
365dias
13:00 02.06.2023.

čista patetika

JP
josip.pivar11
12:41 02.06.2023.

Eh, što je to prema nastupu Leta3 na Euroviziji. Letači su razorili publiku i žiri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije