Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak prijatelja

Shakira u tuzi zbog smrti Gabriela Garcie Marqueza

shakira
Foto: Instagram
18.04.2014.
u 12:47

Shakira je jako tužna jer je umro njezin prijatelj Gabriel Garcia Marquez...

Shakira je jako tužna jer je umro njezin prijatelj Gabriel Garcia Marquez. Utjecajni književnik i pjevačica bili su u sjajnim odnosima, stoga je ona svom prijatelju posvetila i status na društvenim mrežama, objavivši njihovu zajedničku fotografiju.

- Dragi Gabo, jednom si rekao da život nije samo ono što netko od nas poživi, već da život ima svoj način kako da ispriča priču... tvoj život, dragi Gabo, bit će zapamćen kao jedinstveni dar za sve nas kao najoriginalnija priča. Teško mi je oprostiti se s tobom, nakon svega što si nam ostavio iza sebe. Uvijek ćeš biti u mojem srcu, kao i u srcima onih koji su te voljeli i divili ti se, poručila je Shakira.

>>Pogledajte što to Shakira ima na noktima. Ne biste nikada pogodili

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije