Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskošan nastup

Severina zabavljala Osječane, a Milan je čekao u svojem avionu

Severina
Marko Mrkonjić/Pixsell
12.02.2011.
u 23:14

Splitskoj pjevačici večerašnji koncert u Gradskom vrtu bio je prvi samostalni nastup od kako se zaljubila u srpskog poduzetnika Milana Popovića.

Spektakularni koncert u dvorani Gradski vrt bio je Severinin poklon Osječanima za Dan zaljubljenih. Popularnoj pjevačici bio je to prvi samostalni koncert u Hrvatskoj od kako je u vezi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem. Sinoć je publiku zapalila svojim hitovima ali i vrućim odjevnim kombinacijama.

Njen dečko Milan, koji je ovih dana prati u stopu, nije bio na koncertu, ali u Osijek ju je doveo svojim avionom. Navodno ju je čekao u avionu dok je ona tri sata zabavljala Osječane.

– Koncert u Osijeku dovoljan mi je da usrećim svoju publiku. To je moje Valentinovo – rekla je nedugo prije nastupa. No ipak samo Valentinovo Seve će provesti u zagrljaju svog Milana s kojim je nedavno bila na romantičnom odmoru na Maldivima.

Ključne riječi

Komentara 39

SB
sbb
12:38 14.02.2011.

Cestitam svim Osjecanima koji su ostali doma.

OB
-obrisani-
11:37 15.02.2011.

Osijek nikad neće biti Osek!

SI
simat
07:34 13.02.2011.

LJUDI SVAŠTA SLUŠAJU ! IMAJU ŠTA VIDJET !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije