Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rujanfest

Severina otvara najveću regionalnu glazbenu manifestaciju

19.09.2014., Zapresic - Na Rujanfestu nastupila Severina. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
21.08.2015.
u 11:35

Otvorenje Rujanfesta ove godine pripalo je najpopularnijoj regionalnoj pop glazbenici, Severini čiji je prošlogodišnji koncert na Rujanfestu bio najposjećeniji i koji publika još uvijek pamti po užarenoj atmosferi

Iako nam ljeto polako, ali sigurno odmiče, dobrih provoda neće nedostajati. Događanja se premještaju s mora na kopno, a jedno od njih nas očekuje već tijekom devetog mjeseca. Riječ je o najvećoj regionalnoj glazbenoj manifestaciji – RujanFestu 2015., koji ove godine doživljava rebranding te će tako sva događanja i koncerti biti održani isključivo vikendom.

U dva vikenda od 11.9. do 20.9., posjetitelje očekuju najveća glazbena imena, vrhunski restorani, klubovi i puno zabave. Otvorenje Rujanfesta ove godine pripalo je najpopularnijoj regionalnoj pop glazbenici, Severini čiji je prošlogodišnji koncert na Rujanfestu bio najposjećeniji i koji publika još uvijek pamti po užarenoj atmosferi. Nakon Severine, na pozornicu Rujanfesta popet će se Jole, čiji su koncerti poznati po dobroj zabavi do ranoga jutra.

Bit će to odličan početak velike manifestacije koja će ispred trgovačkog centra Westgate ugostiti više desetaka tisuća gostiju i zaljubljenika u zabavnu glazbu. Rujanfest će kao i proteklih sedam godina okupiti renomirana glazbena imena iz Hrvatske i regije i ponovo svim svojim posjetiteljima i gostima priuštiti dane nezaboravne zabave i odličnih koncerata. Cijena ulaznice iznosi 40 kn, a kao i do sada, i dalje vrijedi pravilo da je ulaz prije 19 sati besplatan te da djeca do 12 godina mogu ući besplatno bilo kada.

>>Severina otkrila što si priželjkuje za vjenčanje s Igorom

>>Organizator vjeruje da će manifestaciju posjetiti oko 100.000 ljudi

Ključne riječi

Komentara 5

KA
Karas
12:04 21.08.2015.

Jugoslovenka......aha...

BE
berija
12:41 21.08.2015.

Regionalna? Ja mislio zagrebačka manifestacija. Severina otvara? Kome ćete vi, zagrepčani, ikad više na nos moći nabijati primitivizam? Dno, talog, kaljuža... Močvare su zaštićene Ramsarskom konvencijom o mokrim staništima pa močvaru ne želim upotrijebiti u negativnom kontekstu. Za razliku od bivšeg ministra.

DU
Deleted user
16:36 21.08.2015.

Bljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije