Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
party na Ibizi

Sebastian Ingrosso seli na najluđi otok u Europi

Axwell i Sebastian Ingrosso
Foto: PR FOTO
01.07.2014.
u 12:00

Ovu srijedu u jednom od najljepših klubova svijeta Ushuaia, zajedno sa svojim kolegom Axwellom kreće njihova rezidencija pod imenom Departures

Švedska DJ zvijezda i bivši član najpoznatijeg DJ trojca Swedish House Mafie, Sebastian Ingrosso ovih se dana seli na najluđi otok u Europi Ibizi. Već ovu srijedu u jednom od najljepših klubova svijeta Ushuaia, zajedno sa svojim kolegom Axwellom kreće njihova rezdincija pod imenom Departures. Svaku srijedu ovaj će dvojac ugostiti i svoje drage kolege, a ovu u goste stiže Otto Knows.

Festival Ultra Europe po drugi se puta održava u Splitu od 11. – 13. srpnja na stadionu Poljud.  Dosad je objavljeno čak 59  izvođača između ostalih i Armin Van Buuren, Hardwell, David Guetta, Tiesto, Eric Morillo, Sebastian Ingrosso, Alesso, a do početka festivala bit će ih objavljeno još. Uz to, festival ove godine traje dan duže, a nakon dana pauze, u utorak 15. srpnja, najveće partijanere očekuje ekskluzivna završnica, Ultra Beach, ispred hotela Amfora Beach Resort na Hvaru. Interes za festival Ultra Europe nadmašuje očekivanja organizatora, uz sve veći broj država iz kojih se očekuju posjetitelji pa će tako, prema sadašnjim rezultatima prodaje, na festivalu plesati obožavatelji elektronske glazbe iz više od 100 zemalja svijeta.  Više informacija saznajte na www.ultraeurope.com.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije