Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOJIO UGODNO S KORISNIM

Sandi s obitelji na skijalištu gdje je upoznao suprugu Ilinu

Sandi
Foto: Privatni album
1/16
11.01.2018.
u 13:03

Sandi odmara u Marciusu, hrvatskom hotelu u Austriji i kaže savršeno mu odgovara toplina i atmosfera “kao iz bajke Ivica I Marica. Osoblje govori hrvatski jezik i to je kad imate malu djecu najvažnije, da se mogu sporazumijevati.

Sezona skijanja počela je I na desetine tisuća Hrvata otisnulo se ka brojnim europskim skijalištima. I naši poznati glazbenici našli su vremena za predah I bijeg od svakodnevice na snježnim stazama.

Na jednom od, među Hrvatima poznatijeg skijališta , skija i obiteljski odmara popularni glazbenik Sandi Cenov. Sandi je osim po ljubavi prema glazbi poznat I kao ljubitelj adrenalina pa tako i skijanja. Tu ljubav prenio je svoj djeci pa sada zajednički uživaju u čarobnom ambijentu austrijskog Sonnleitena na popularnom skijalištu Nassfeld.

Ljubav prema skijanju Sandiju je donijelai ljubav života. Ženu koja je konačno ukrotila  poznatog “hrvatskog  zavodnika“ upoznao je upravo na ovom mjestu. Naime 2005. godine Sandi je upravo u Sonnleitenu upoznao ženu svog života i majku svoje djece Ilinu. Dok danas on I djeca skijaju u Nassfeldu Ilina je odustala od skijanja.

- Ona je od skijanja dobila sve najbolje - kroz smijeh nam kaže Sandi i dodaje: - Danas je skijanje vrijeme rezervirano samo za mene i djecu i zaista uživamo u tome. 

“Kilometri skijaških staza, siguran snijeg na stazama tijekom cijele skijaške sezone, zatvorene i tople vučnice, samo su neki od razloga zbog kojih dolazim godinama u Sonnleiten na skijalištu Nassfeld, koje nudi sve ono što savršen odmor treba.

Osim vrhunskih staza I snijega, jako mi je važna I dječja staza i škola skijanja Jer moji Mikula i Zara u Nassfeldu su naučili skijati.

Sandi odmara u Marciusu, hrvatskom hotelu u Austriji i kaže savršeno mu odgovara toplina i atmosfera “kao iz bajke Ivica I Marica. Osoblje govori hrvatski jezik i to je kad imate malu djecu najvažnije, da se mogu sporazumijevati.

“ Ovo je meni čista egzotika. Ovdje imam potpuno drukčiji ritam od onog doma. Idemo ranije spavati. Budimo se oko 8 sati. Obilno doručkujemo i idemo na staze. Nakon skijanja opuštamo se u bazenu, parnoj kupelji ili finskim saunama koje se nalaze u hotelu gdje smo smješteni” zadovoljno nam priča Sandi.

 Sandi je iskoristio popularni “ Hrvatski tjedan “ i dolazak brojnih domaćih kao gostiju u Austriju i spojio ugodno s korisnim. Za takozvani “ Hrvatski ski opening” održao je koncert za sve Hrvate i goste Nassfelda u hotelu Marcius .

Tražilo se mjesto više, a neodoljivo šarmantan i veseli Sandi razveselio je svakog od gostiju. Uživali su hrvatski gosti, ali I stranci koju su se našli u Marciusu još jednom pokazujući kako glazba I pozitivna energija nađu put do svakog srca.

Sandi
1/6

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije