Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
simpatično!

Salma Hayek se fanovima obratila na hrvatskom, evo što je poručila

Salma Hayek
Foto: Instagram
1/3
04.05.2019.
u 11:37

Salma Hayek s ekipom iz 'The Hitman's Wife's Bodyguard' već neko vrijeme boravi u Hrvatskoj, a sada je sa snimkom iz Rovinja s toplom porukom pozdravila 10 milijuna pratitelja.

Na svom Instagramu, Salma Hayek (52) je snimkom proslave iz Rovinja zahvalila svojim pratiteljima što su uz nju.

Veliki broj od 10 milijuna pratitelja je proslavila prigodnom tortom, a u okretnom videu iza glumice se nazire Rovinj. Ispod snimke zahvalila je na mnogim jezicima, pa i na hrvatskom!

Od početka travnja boravi u Hrvatskoj, a većinu vremena provela je u Istri gdje joj se pridružio i suprug Francois-Henry Pinault, francuski milijarder. U Rovinju je proslavila i Uskrs, a nije odoljela ni posjetu Brijunima.

Trenutno se nalazi u Zagrebu sa Samuel L. Jacksonom gdje snimaju scene na području zagrebačke Mimare i dijela Savske ceste.

Pogledajte kako se Salma i Samuel dobro provode u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Zgubider.
Zgubider.
12:07 04.05.2019.

Nadrljali smo! Muž joj je jedan od bogatijih Francuza. Ak mu pukne film, ima da joj za rođendan kupi Hrvatsku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije