Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PAUZI SNIMANJA

Salma Hayek uživala u vrhunskim istarskim vinima

Salma Hayek
Foto: Facebook
1/5
02.05.2019.
u 08:54

Jučer je tako posjetila Stanciju Meneghetti, prekrasno imanje u Balama, čije je vlasnik zagrebaki odvjetnik Miroslav Plišo.

Hollywoodska zvijezda Salma Hayek ponovno snima u Hrvatskoj, a svaki slobodan trenutak od snimanja filma "Hitman's Wife Bodyguard" koristi za istraživanje prekrasnih istarskih krajolika. Jučer je tako posjetila Stanciju Meneghetti, prekrasno imanje u Balama, čije je vlasnik zagrebaki odvjetnik Miroslav Plišo.

Hayek je uživala u vrhunskim vinima, a osoblje Meneghettija zahvalilo se glumici na posjeti, objavivši zajedničke fotografije na svojoj Facebook stranici. 

Inače, Salma Hayek svakodnevno na Instagramu objavljuje fotografije sa snimanja filma "Hitman's Wife Bodyguard", pa je tako jučer pozirala na setu filma u zagrljuju supruga Henrija Pinaulta. 

- Volim kad me pravi suprug posjeti u u uredu - napisala je Salma na engleskom i španjolskom. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
10:32 02.05.2019.

to je žena a ne ona plastična maja šuput

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije