Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sada razumije žene

Cmizdri jer mora puštati kosu: Nikad ne bih to dobrovoljno napravio

Daniel Radcliffe
Foto: Mary Turner/News Syndication/PIXSELL
1/4
25.02.2014.
u 08:56

Britanski glumac pušta kosu zbog uloge Igora u najnovijoj ekranizaciji Frankensteina, no to mu mnogo teže pada nego je očekivao

Iako se na prvi pogled ne čini tako, sudeći prema fotografijama glumca Daniela Radcliffea, Harry Potter ipak se krije negdje ispod sve te kose.

Britanski glumac pušta kosu zbog uloge Igora u najnovijoj ekranizaciji Frankensteina, no to mu mnogo teže pada nego je očekivao.

- Ne smeta mi kako izgleda, no teško mi se nositi s njom. Ne razumijem zašto bi ijedan muškarac ovo dobrovoljno napravio. Količina posla koja je potrebna oko toga, koliko treba da se osuši, to je noćna mora - ispričao je 24-godišnji glumac.

- Sada imam potpuno novo razumijevanje za žene. Ne bih nikada puštao ovako dugu kosu u privatnom životu - rekao je Daniel.

Jedini plus novog izgleda, priznaje, jest što ga teže prepoznaju na ulici.

>>Daniel Radcliffe: Mrzim veze jer ne znam što trebam raditi

Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije