Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi je i brane

Rebel Wilson tek par dana nakon rođenja djeteta partijala do dugo u noć, pratitelji je napali: 'Ne bi trebala tulumariti!'

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/8
20.11.2022.
u 21:00

Još neki mediji pišu i kako su djevojke bile na proslavi 48. rođendana Leonarda DiCaprija i to baš u vrijeme kad im se rodila kći.

Glumica Rebel Wilson (42) je na Instagramu početkom srpnja svojih 10.9 milijuna obožavatelja obavijestila o novostima u njezinom ljubavnom životu. Rebel je otkrila da je u vezi sa ženom, te optužila medije da su je natjerali da 'izađe iz ormara'. Početkom ovog mjeseca još je jednom iznenadila pratitelje i napisala kako je postala majka. Naime, ona i djevojka Ramona postali su roditelji djevojčice Royce Lillian koju im je rodila surogat majka.

Obje djevojke pojavile su se na posljednjoj zabavi bogate nasljednice Paris Hilton, a koja je bila organizirana tek nekoliko dana nakon rođenja djevojčice, no njihov noćni izlazak nimalo se nije svidio dijelu javnosti koji im je uputio oštre kritike jer su prerano ostavile svoje dijete. Inače, zabava je bila organizirana u svrhu lansiranja virtualnog kraljevstva "Paris World" u vlasništvu Paris Hilton.

Još neki mediji pišu i kako su djevojke bile na proslavi 48. rođendana Leonarda DiCaprija i to baš u vrijeme kad im se rodila kći.

"Toliko si čeznula za djetetom, a već tulumariš! Sigurno ne bih ostavila svoje novorođenče zbog neke zabave - jesam li ga ja sama rodila ili ne, nije bitno", "Mislim da bi mogla požaliti zbog ove objave za nekoliko tjedana ili mjeseci... Kao i svaka mama, i ona može raditi što god poželi, ali čini se malo čudnim što se ovako zabavlja samo tjedan dana nakon rođenja bebe. Čak i da je to bilo samo na sat vremena, svejedno je čudno...", "Ummm, oprosti?!? Niste li ovaj tjedan dobile dijete? Zbunjujete me. Ovo je najvažnije vrijeme da se povežete s bebom, a ne da tulumarite", pisali su mnogi.

Međutim, bilo je i onih koji su stali u obranu glumice i pisali kako i majke smiju uzeti večer za sebe i svoju dušu te da nitko zapravo ne zna što se događa u glumičinom životu. 

VIDEO>>U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije