Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRHUNSKI SHOW

Puštene dodatne ulaznice za koncert 2CELLOSA u Zagrebu!

Koncert 2CELLOS u Areni Zagreb
Foto: Promo
1/6
08.03.2018.
u 19:34

Prodaja ulaznica ide strelovitom brzinom, kako za zagrebački, tako i za splitski koncert, stoga nemojte čekati predugo.

Tko još nije stigao, ima priliku - puštene dodatne ulaznice za koncert 2CELLOSA u Zagrebu!

Sitno brojimo do glazbenog spektakla koji je osvojio cijeli svijet, a u glavnim ulogama je poznati violončelistički dvojac 2CELLOS, uz pratnju Zagrebačkih solista, koji će u sklopu svoje turneje "Score" održati još jedan vrhunski show.

Spomenuli smo kako je ostalo jako malo ulaznica za zagrebački koncert koji je najavljen za 23.ožujak, no imamo odlične vijesti za ljubitelje predivnih interpretacija i vrhunske glazbe – danas je pušteno dodatnih 300 ulaznica samo za one najbrže.

No, prije zagrebačkog koncerta 2CELLOS će zagrijati splitsku publiku i to 16. ožujka u Spaladium Areni, a nešto više o tome su nam rekli u videu:  

Prošlo je dvije godine od zagrebačkog i šest od splitskog koncerta pa vjerujemo kako publika s nestrpljenjem očekuje vidjeti nastup kojim su fascinirani mnogi svjetski glazbenici diljem svijeta.

Surađivati s Eltonom Johnom, RHCP, gitaristom Stevenom Tylerom iz Aerosmitha, Zuccherom, poznatim pijanistom Lang Langom veliki je uspjeh i dokaz kako su 2CELLOS ostavili veliki trag na svjetskoj glazbenoj sceni.

Prodaja ulaznica ide strelovitom brzinom, kako za zagrebački, tako i za splitski koncert, stoga nemojte čekati predugo.

Budite spremni i na vrijeme osigurajte svoje mjesto u publici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije