Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Zanosna Lola i virtuoz Hauser izvode skladbu iz filma La-La Land

Lola i Hauser
Foto: Promo
1/2
08.03.2018.
u 17:38

Ovaj put su odabrali poznatu temu, Oscarom nagrađenog filma 'La La Land' koja je poznata kao ‘Mia & Sebastian's theme’, u izvedbi Emme Stone i Ryana Goslinga. Režiju potpisuje Darko Drinovac, a 'zvjezdani gradovi' su ovaj put postali Zagreb i Varaždin.

Na internacionalni Dan žena, kao poklon svim ženama i romantičarima, dolazi nam još jedna senzibilna i zavidno osebujna muzika iz radionice, sada već uigranog tima, Lola & Hauser.

Nisu dugo čekali prezentirati svoja glazbena umijeća. Ovaj put su odabrali poznatu temu, Oscarom nagrađenog filma 'La La Land' koja je poznata kao ‘Mia & Sebastian's theme’, u izvedbi Emme Stone i Ryana Goslinga. Režiju potpisuje Darko Drinovac, a 'zvjezdani gradovi' su ovaj put postali Zagreb i Varaždin.

Glavne uloge pripale su Loli i Hauseru, koji su još jednom pokazali da je njihova kemija dovoljno jaka da probudi ljubavna čula svih onih koji čuju njihovu izvedbu. La-La Land i njegova magična muzika, ovaj put u izvedbi vrhunske pijanistice zanosnog tijela Lole Astanove i svjetskog majstora na čelu iz proslavljenog dvojca 2CELLOS, Stjepana Hausera.

Ključne riječi

Komentara 1

SC
schwertransport
19:04 08.03.2018.

joooj necu vise slusat cajke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije