Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Publika ne štedi kritike na račun kandidata: Odmah se vide taktičari, dižu mi tlak izgovori za ocjene

Foto: RTL
1/7
05.07.2022.
u 09:06

Gledatelji su svoje komentare napisali na službenoj Facebook stranici emisije. Zamjerili su opet kandidatima kalkuliranje kod ocjenjivanja, a posebna kritika zbog toga išla je Miri.

Taksist Jurica Hrbud bio je prvi ovotjedni domaćin "Večere za 5 na selu" te nije znao tko mu stiže na večeru, no trema kod njega jednostavno nije postojala. Kod Jurice su stigli Stjepan, Brankica, Mira i Antonio koji su uživali u svemu što je Jurica pripremio.
Na kraju večere Stjepan je bio vrlo jasan oko svojih dojmova: „Čista desetka, sve je bilo odlično! Bravo, Jura!“ Brankica mu je dala ocjenu 9, baš kao i Mira:

„Večera je bila jako dobra, Jurica je bio odličan domaćin, a jedini razlog zašto dajem ocjenu 9 je zato što ostavljam prostora za druge kandidate.“ Antonio mu je dao ocjenu 8 zbog preobilnih porcija pa je tako domaćin zaradio 36 bodova. 
Gledatelji su svoje komentare napisali na službenoj Facebook stranici emisije. Zamjerili su opet kandidatima kalkuliranje kod ocjenjivanja, a posebna kritika zbog toga išla je Miri. 


- Izgovor za ocjenu 9:..."ostavlja prostora za druge natjecatelje"...diže mi tlak..Svatko od nas ima drugačije kriterije. Meni je ok ako žena da 9, jer je to visoka ocjena, a gospođa je imala neke sitne zamjerke i ako netko napravi bolju večeru dobit će 10. Ako ne, ocjena 9 ostaje i dalje najviša ocjena. To mi je interesantnije nego svima dati 10, jer sigurno da svi ne skuhaju identično. Al kad daš 8, jer je bilo preobilno....hm to baš i ne razumijem.Točnije, ja dotičnog gospodina uopće ne razumijem, njegove rečenice su poprilično čudno sročene, nedorečene....Odmah se vide taktičari ... Čim oni krenu bilo je dobro sve ali zbog desete gluposti dajem ocjeni 9 ili 8 ..Ja ne razumijem to njihovo ocjenjivanje, ako ti je sve super bilo daj 10, kakva glupost ostavit prostora za druge, ako ti i druge večere budu fine daj opet 10 - pisali su gledatelji u komentarima.  

VIDEO Miša Grof: Nikolina je inscenirala pljačku; Nikolina Pišek: Odvjetnici će vam se uskoro obratiti

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije