Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Prvi put nakon afere: Oglasio se suprug Jelene Karleuše

Foto: Instagram
1/4
17.04.2019.
u 20:05

Duško Tošić je bio uz Jelenu kada joj je preminula majka Divna, tješio ju je kad je plakala, išao s njom na pogreb i komemoraciju. Ona nije nastupala po klubovima, nije izlazila no opet je članica žirija u glazbenom showu 'Zvezde Granda'.

Nogometaš Duško Tošić oglasio se na Instagramu prvi put nakon što je odjeknula seks afera njegove supruge Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa.

Vratio se u Kinu, gdje igra za Guangzhou nakon svih tragedija i afera i na toj društvenoj mreži objavio fotografiju s kolegom iz Pekinga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic) on

Duško je bio uz Jelenu kada joj je preminula majka Divna, tješio ju je kad je plakala, išao s njom na pogreb i komemoraciju. Ona nije nastupala po klubovima, nije izlazila no opet je članica žirija u glazbenom showu 'Zvezde Granda'.

Ipak, čini se da se pjevačica oporavila jer je nedavno objavila fotografiju iz provoda, a pratitelji su komentirali da izgleda bolje nego ikad.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar VinkoL
VinkoL
20:59 17.04.2019.

Ovom cijenjenom portalu HRVATI od srca zahvaljuju na tako čestim, gotovo svakodnevnim vijestima, pardon, vestima iz zemlje neugodnih mirisa, iz zemlje u kojoj ima jako puno ljudi a nitko nikada nije vidio čovjeka, iz zemlje zbog koje vrlopoštovani novinari primaju plaću u HRVATSKIM kunama. Ma zaista bi se naša planeta zavrtjela na drugu stranu da nije tako često informirana, pardon, informisana o zaoadnoj turskoj.

SO
Sobrudolf
04:23 18.04.2019.

Kako gumica radi, cak i u 4 ujutro, samo da se zastiti ovo Vecernjakovo pokretno brdo plastike!

SO
Sobrudolf
04:21 18.04.2019.

O Boze, pa koga briga?!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije