Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
totalni remont

Pretjerala s filerima? Hana osim grudi popravila i usta. Evo kako sada izgleda

Foto: RTL
1/7
11.07.2019.
u 15:05

Hana Rodić nedavno se vratila iz Turske u kojoj je povećala grudi. Osim ugradnje implatanata korigirala je i usnice.

Bivša natjecateljica 'Gospodina Savršenog' otvoreno je progovoila o svojoj estetskoj operaciji. Hana Rodić nedavno se vratila iz Turske gdje je operirala grudi, a o tome kako je izgledala operacija te kakav je bio oporavak Hana je iskreno priznala u YouTube videu na svom kanalu Hani Official. 

- Operacija me nije boljela. Mislila sam da će se Goran morati brinuti za mene, ali imam visok prag boli. Šest mjeseci ne smijem vježbati niti ići na bazene - otkrila je Hana u videu. 

Priznala je i kako je u jednu dojku stavila  400 ml, a u drugu 360 ml. - Nisam htjela pretjerati s veličinom iako neki kažu da sam trebala veće, a neki manje silikone. Ipak, najbitnije je da sam zadovoljna. Stavila sam okrugle iako izgledaju manje prirodne, ali da nisam htjela plastični izgled ne bih niti otišla na operaciju - kaže Hana.

Na kraju videa otkrila je i da je u istoj klinici korigirala i usnice. - Neki su skužili, neki ne. Nisam toliko išla na veličinu koliko na popravak jer mi je jedna usnica bila malo veća od druge - priznala je Rodić. 

Foto: screenshot/youtube/ilustracija
Tijekom operacije najveća podrška bio joj je partner Goran Jurenec koji ju od zahvata nije pokušao odgovoriti. - On zna da nema šanse da me netko odgovori od onoga što sam naumila, ali stvarno mislim kako se nijedan muškarac ne bi bunio zato što mu djevojka ima bujnije poprsje – otkrila nam je nedavno Hana koja uskoro na tržište izbacuje i parfem s vlastitim potpisom. 

Pogledajte i tko su najveće hrvatske zavodnice. 

Ključne riječi

Komentara 12

HO
horton
15:17 11.07.2019.

Šta je ovo? Jeti?

Avatar tituš
tituš
15:37 11.07.2019.

ajme meni, kakva li je tek ružna bila, ako je ovo popravak ..

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
16:39 11.07.2019.

Nije povećala niti sise niti usnice. Već je umjesto lijepih i prirodnih ugradila neprirodne materijale. Nakon te ugradnje više ništa neće biti isto. Usnice će morati popravljati svakih 6 mjeseci da joj se ne uvuku i dobije duboke brazde naa njima. Za sise mora razmišljati da li je kabinski pritisak u avionu ispravan. Ako nije može se svašta desiti. Osobno sam se vozio avionom u kojem nije bio dobro podešen. Prvi znak je glavobolja u predjelu gornjih sinusa. Ako je loša situacija sise mogu puknuti. Meni je bila lijepa, nepotrebno je ovo sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije