Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poduzetničke vode

Hana Rodić ima novi biznis: 'Ovo sam planirala šest mjeseci'

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/6
05.07.2019.
u 20:50

Bivša sudionica 'Gospodina Savršenog' bacila se u poduzetničke vode. Uskoro će svijetlo dana ugledati parfem s njezinim potpisom 'PERFECT ROSE by Hana'.

Nedugo nakon što se vratila iz Turske Hana Rodić svoje je obožavatelje iznenadila informacijom da uskoro na tržište stiže novi proizvod s njezinim potpisom. Riječ je o parfemu 'PERFECT ROSE by Hana' koji bi trebao biti gotovo ovaj mjesec. Projekt je to na kojem je radila proteklih pola godine.

- Ovo sam planirala posljednjih šest mjeseci, ali sam ga skrivala kako bih iznenadila svoje pratitelje. Željela sam da parfem ima neku priču, a kako je simbol ruže pratio početak moje karijere - odlučila sam da se parfem zove 'PERFECT ROSE by Hana'. Parfemi su moja velika ljubav i odlučila sam ga napraviti za sebe i moje pratitelje u suradnji s Hrvatskom parfemskom kućom, želim da to bude parfem koji ću nositi svaki dan - rekla je Hana za RTL.hr.

Atraktivna Zagrepčanka najavila je i da će parfem biti 'malo jači' jer ni sama ne voli kad se mora mirisati svaka dva sata. - Radimo na tome da traje što dulje- poručuje Hana i dodaje da će parfem predstavljati ženstvenost, glamur i seksepil, jednom riječju - divu.

U cijeli projekt uključen je i partner Goran Jurenec koji će također u isto vrijeme dobiti vlastiti parfem naziva 'The Gentleman by Goran Jurenec'. Prodaja će u početku biti samo online, a po kojoj će se cijeni naći na tržištu za sada nije poznato.

Pogledajte i tko su najveće hrvatske zavodnice.

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:27 05.07.2019.

"Željela sam da parfem ima neku priču, a kako je simbol ruže pratio početak moje karijere" - koje karijere, bokti?!

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
20:55 05.07.2019.

"svoje obožavatelje"???? Pa šta, hoćete sugerirati da ova xxxxx ima, kao, "obožavatelje"..., kao npr., Madonna, ili Sharon Stone? Dajte, molim vas...

BA
barbaizamerike
01:43 06.07.2019.

to moze bilo tko ako naruci 50 komada i vise i da stavi bilo koje ime od pitralona ili briona ili babe Janje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije