Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U mlađim danima

Prepoznajete li tko je na slici? Pobijedio je u jednom showu i izgleda sasvim drugačije

Foto: Instagram
1/4
02.08.2020.
u 17:58

Na slici je Alen Abramović kada je imao 16 godina, a njegova prijateljica kaže kako ga podsjeća na Micka Hucknalla iz Simply Reda

U show "Život na vagi" Alen Abramović ušao je s 181,3 kilograma i bio je najdeblji sudionik koji je pokazao kako se upornost, volja i disciplina isplate i na kraju je izašao kao pobjednik i izgubio je 86,4 kilograma. Kako je izgledao kad je ušao u show i kako izgleda sada publika RTL-ovog showa i njegovi vjerni obožavatelji dobro znaju, ali iznenadio ih je 46-godišnji Alen fotografijom iz svoje mladosti.

Foto: Instagram screenshot
Objavio je fotografiju na kojoj ima poludugu i gustu kosu, a fotografija je snimljena kada je imao 16 godina. Sasvim drugačiji imidž je imao tada, a njegova prijateljica pronašla je sličnost između Alena iz tih dana i jedne slavne osobe. Upravo me frendica upozorila da na ovoj tinejdžerskoj fotki s čupom i mrtvim očima sličim na Micka Hucknalla iz Simply Reda - rekao je Alen i moramo se složiti da mu je prijateljica bila u pravu.

Alen je nakon showa vratio nekoliko kilograma i priznaje da mu je najkritičniji dio tijela trbuh, ali na staro se ne vraća i zato i svoj godišnji odmor provodi aktivno. - Ovo mi je prvi aktivni odmor u životu i jako sam sretan i zahvalan zbog toga! Znate što ću vam reći? Ako nemaš zahvalnosti u srcu, nemaš ništa. I ne možeš napraviti prostora u životu za nove lijepe stvari koje te očekuju. - poručuje.

VIDEO Neven Ciganović otkriva nam sve o svojim estetskim operacijama i je li zaljubljen u Grubnića

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije