Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjednica Hrvatskog idola

Prepoznajete li je? Mnogi je smatraju najseksi Hrvaticom, a uzdahe mami već 15 godina

Foto: Slavko Mirzor/Pixsell
1/10
08.06.2020.
u 13:57

Prije 16 godina pobjedu je odnijela u prvoj sezoni Hrvatskog idola i započela svoj estradni uspon.

Na glazbenoj sceni Žanamari Lalić, danas Perčić, pojavila se 2001. godine singlom ''Feels Like Heaven'' nakon što je nastupila u njemačkom showu Deutschland sucht den Superstar, gdje je ostvarila visok plasman.

1/8

Tri godine kasnije popularnost u Hrvatskoj stekla je pobjedom na prvom Hrvatskom idolu. Proslavila se tada singlom ''Treba mi snage za kraj'', a nedugo zatim izdala je i svoj prvi album ''Žanamari''. Osim glasom, Žanamari je cijelo vrijeme pažnju plijenila i stasom, a to dokazuju i fotografije snimljene prije 15 godina.

Foto: Slavko Mirzor/Pixsell

Iste godine atraktivna Makaranka bila je i na Dori, a osim kao solo izvođačica nastupala je i u sastavu J'Animals. Upravo je taj bend bio sudbonosan kada je u pitanju ljubav. Naime, tijekom suradnje s  J'Animalsima upoznala je svog supruga Marija Perčića koji je 2013. došao na mjesto basista.

U ljeto 2014. godine Žanamari i Mario izmijenili su bračne zavjete, a godinu dana kasnije na svijet je stigla i njihova kći Gabriela.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Žanamari je nedavno otkrila kako je kod kuće napravila fitness kutak u kojem je svakodnevno vježbala tijekom karantene, a upravo joj je tjelovježba najbolja terapija za tijelo i dušu, ali i razlog besprijekorne figure. – Uvijek sam na trening išla u teretanu jer me okolina puna ljudi nabrijanih na fitness i zdrav život motivira, a u kući mi se teže motivirati. Dodajte na to još trenutačnu neizvjesnu situaciju i dosta lako mogu proći tjedni, a da se ne pokrenete. Odlučila sam to sebi ne dopustiti – kazala je Žanamari.

Ključne riječi

Komentara 4

HO
homophob
16:17 08.06.2020.

Zasto bi zena “ mamila uzdahe”? Zena moze imati lijepo lice, ugodno ponasanje, biti zabavna pri konverzaciji, skladno se kretati ali mi nije jasno zasto bi itko radi zene uzdisao! Nadam se da zene ne ocjenjuju neki nedorasli pubertetlije koji umjesto osobe u zeni vide dva kanistra od nekoliko litara za mlijeko i depozitorij za spermu. Ako je ovo zadnje mjerilo za skrabala u VL onda im je bolje da se objese!

NO
nostradamus11
15:52 08.06.2020.

ne,ne prepoznajem je.

NE
Nemojtimenimojneme
22:41 08.06.2020.

Nije Đorđe bio lud. A ni slijep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije