Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrio i koliko

Pobjednik 'Života na vagi' priznao: Udebljao sam se u karanteni

Foto: Instagram
1/7
08.06.2020.
u 08:00

Robert Baković Roko kaže kako će se sada povratkom života u normalu bez problema riješiti tog malog viška kilograma.

U četvrtoj sezoni showa "Život na vagi" pobjednik je bio Robert Baković Roko kojem je vaga na finalnom vaganju pokazala kako je smršavio 76 kilograma. Tijekom pandemije koronavirusa mnogi su se požalili kako im je izolacija donijela i koji kilogram viška, a tijekom karantene i Roko nije toliko pazio na prehranu i priznaje da se to odrazilo na brojku koju mu je pokazala vaga. 

- Korona mi je donijela tri kile, ali kako se sada već polako sve vraća u normalu siguran sam da ću to brzo istopiti - priznao je Roko za 24 sata. Ušao je s gotovo 170 kilograma, a do finala je spao na nevjerojatnih 92,9 kilograma i zasluženo pobijedio i osvojio 150 tisuća kuna. Kada se nakon showa vratio kući najmlađa kći Eva ga nije prepoznala.

1/10

- Obitelj je oduševljena mojom novom linijom. Djeca stalno govore: “Tata više nije debeli” (smijeh). Čak me moja najmlađa kći Eva nije prepoznala na prvu. Žena kaže da sam joj sada čak i presuh, žene nikad zadovoljne - kroz smijeh nam je nakon pobjede ispričao Roko. Vrijeme u karanteni ipak je uspio korisno iskoristiti i obnovio je terasu svog kafića u Velikoj Gorici. Novčana nagrada iz showa pomogla mu je da obnovi svoj lokal što je već dugo vremena priželjkivao i vrata lokala svojim gostima je otvorio prije nekoliko dana.  

VIDEO Ovo su dijete za koje bogati i slavni garantiraju da djeluju!

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije