Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šaroliko i neočekivano

Pogledajte deset najgledanijih video isječaka na YouTubeu u 2016., popis će vas iznenaditi

Youtube
Foto: Youtube Screenshot
1/3
09.12.2016.
u 11:13

Najviše pregleda, njih čak 135 tisuća imala je Adele i njene karaoke u vožnji s Jamesom Cordenom

Objavljen je popis videa koji su bili najgledaniji na YouTubeu u ovoj godini i sasvim očekivano najgledaniji video bio je onaj u kojem komičar James Corden u vožnji pjeva karaoke s Adele. 

Ne čudi što je ovaj video imao čak 135 milijuna pregleda jer Adele je glazbena zvijezda čija prodaja albuma obara rekorde, ali ostatak videa koji se nalaze na ovom popisu mogao bi vas iznenaditi. Pogotovo video koji se nalazi na drugom mjestu po broju pregleda, a riječ je o pjesmi parodiji Pen-Pineapple-Apple-Pen. 

Popis deset najgledanijih videa na TouTubeu ove godine je zbilja šarolik i teško je naći međusobnu poveznicu između ovih top deset video isječaka. Našle su se na ovom popisu tako neke reklame, sudionici talent showova, zombiji, okretanje boce vode....

>>Internet se 'zapalio' zbog ove božićne reklame – pogledajte je do kraja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 1

Avatar nijeminišta
nijeminišta
12:48 09.12.2016.

totalno bez veze... predugo... dosadno... namješteno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije