Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla u veneciju

Podočnjaci i umorno lice bez šminke: Paparazzi uhvatili Georginu Rodriguez u zračnoj luci

Foto: reuters
1/14
18.09.2021.
u 19:00

Zvijezde su već prošetale svoj prvi crveni tepih, a jedna od njih je bila i Georgina.

Zaručnica Christiana Rondalda Georgina Rodriguez stigla je na 11. Filmski festival u Veneciji koji se ove godine, s obzirom na situaciju s koronavirusom, održava pod malo drugačijim okolnostima. Naime, kazališta će raditi upola manjim kapacitetom, a zid će blokirati pogled na crveni tepih kako bi se spriječilo stvaranje gužve publike koja želi dobiti autogram ispred Palazzo del Cineme. Također, potrebno je imati zdravstvenu propusnicu ili negativan test na covid-19 te nositi masku.

Foto: profimedia

Zvijezde su već prošetale svoj prvi crveni tepih, a jedna od njih je bila i Georgina. Pojavila se u elegantnom crnom kombinezonu preko kojeg je stavila samo crni sako od odijela. 

No, najprije su je paparazzi uslikali u zračnoj luci Venecija gdje je sletjela u Louis Vuitton plavom kompletiću ispod kojeg je imala običnu bijelu majicu. Pažnju je privukla jer je bila potpuno bez šminke, a izdanje je to u kakvom je ne viđamo često. 

Nakon toga, iz brodića je u hotel Excelsior Lido došla u plavoj, čipkastoj haljini koju je uskladila sa sakoom jednake boje.

VIDEO>>Velimir Grgić: "Nije čudno da neki ne vjeruju u koronu"

 

Ključne riječi

Komentara 1

PU
Pulchrum
20:21 18.09.2021.

Napokon, kao normalna žena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije