Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojvotkinja od Cambridgea

Kate Middleton snimljena u opuštenom izdanju, nitko ne bi pomislio da je buduća kraljica

Foto: Profimedia
1/6
18.09.2021.
u 17:10

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton snimljena je tijekom kupovine s dvoje starije djece, princem Georgeom i princezom Charlotte koji su jedva dočekali početak školske godine. Mališani su jedva dočekali kupovinu pribora za novu školsku godinu, a u jednoj poznatoj britanskoj robnoj kući veslo birali pribor

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton snimljena je tijekom kupovine s dvoje starije djece, princem Georgeom i princezom Charlotte koji su jedva dočekali početak školske godine. Mališani su jedva dočekali kupovinu pribora za novu školsku godinu, a u jednoj poznatoj britanskoj robnoj kući veslo birali pribor.

Kate je bila odjevena u jednostavnu cvjetnu haljinu, a družina se na prvi pogled nije nimalo razlikovala od ostalih kupaca sve dok ih nisu snimili paparazzi dok su na blagajni birali još neke sitnice.

Kate se udajom za princa Williama morala odreći mnogih stvari, no i dalje rado uživa u ritualima s djecom kojih se ne želi odreći. Poput svake majke pomagala je svojim mališanima i birala s njima ono što im je potrebno i što im se sviđa. Iduće godine u kupovini će im se pridružiti i najmlađi član obitelj, princ Louis koji još uvijek ide u vrtić pa mu školski pribor nije potreban.

Podsjetimo, princ William i njegova supruga Kate Middleton zajedno s djecom, prinčevima Georgeom i Louisom te princezom Charlotte ozbiljno razmišljaju o velikim životnim promjenama. Naime, kraljevski par planira preseljenje kako bi bili što bliže kraljici i kraljevskoj rezidenciji, ali i kako bi im jednog dana bilo lakše preuzeti sve kraljevske obveze. 

S obitelji trenutno žive između Kensingtonske palače u Londonu i Anmer Halla u Norfolku, a sada im je želja smjestiti se na jednoj lokaciji. Navodno su već gledali nekretnine na Fort Belvederevkoje, u blizini južnog kraja Velikog parka Windsor. 

VIDEO Velimir Grgić: 'Nije čudno kako neki ne vjeruju u koronu, takve teorije širile su se prije 100 godina'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije