Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 20. rujna

Počinje povrat novca za ulaznice za otkazani koncert P. Gabriela

'English singer Peter Gabriel performs the first leg of his tour \'New Blood\' at Olympiahalle in Munich, Germany, 02 May 2012. Photo: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL'
'Sven Hoppe/DPA/PIXSELL'
19.09.2013.
u 20:41

Kupci koji su svoje ulaznice kupili na nekom od ovlaštenih prodajnih mjesta Eventima, povrat novaca moraju potražiti točno na mjestu gdje su ulaznicu i kupili

Kako je ranije i najavljeno, u petak, 20. rujna, počinje povrat novaca za kupljene ulaznice za otkazani koncert Petera Gabriela. Kupci koji su svoje ulaznice kupili na nekom od ovlaštenih prodajnih mjesta Eventima, povrat novaca moraju potražiti točno na mjestu gdje su ulaznicu i kupili, dok oni koji su svoje ulaznice kupili putem interneta trebaju poslati e-mail na info@eventim.hr kako bi dogovorili način povrata sredstava, priopćila je Adria Zabava.

Ako je netko kupio ulaznicu u uredu Adria Zabave ili je kupovinu izvršio plaćanjem Adria Zabavi preko računa ili predračuna, e-mail treba poslati na branka@adriaentertainment.hr. Oni koji ne žele propustiti beogradski koncert Petera Gabriela, svoju ulaznicu mogu zamijeniti za taj koncert, no samo do 23. rujna na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznicu.

>>Zbog Watersa i Robbieja Williamsa urušio se domaći koncertni div

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije