Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ena friedrich

Playboyeva zečica koju gledamo u Farmi snima u Bollywoodu, a dečkovo ime tetovirala je iznad vagine

Foto: Instagram
1/6
05.10.2020.
u 12:15

Ena je prije nekoliko mjeseci izazvala burne reakcije nakon što je iznad vagine tetovirala ime svog dečka. Naime, nešto malo ispod pupka posvetila je tetovažu svom novom dečku Danijelu Kišu koji je njezino ime tetovirao na već četiri mjesta.

Među natjecateljima nove sezone Farme koja se večeras počinje prikazivati na Novoj TV jest i Ena Friedrich. Bivša je to Playboyeva zečica i natjecateljica showa "Ljepotice i genijalci". Snimanje za Playboy odradila je 2012. godine, a poslije je odradila editorijale i za portugalsko i južnoafričko izdanje Playboya. Kada je sudjelovala u showu "Ljepotice i genijalci" priznala je da je zbog slikanja za Playboy bila izložena kritikama i da joj titula Playboy zečice ne pomaže previše. Pričala je i o tome da je bila na estetskim zahvatima ali dodala je kako je riječ o nekirurškim zahvatima i na svom YouTube kanalu objavila je kako je izgledala prije, a kako poslije tih tretmana.

Ena, pravog imena Eni Čobanov, svoju karijeru gradi i u Bollywoodu. – Život me više puta odveo u Bollywood, tako da sam protekle četiri godine često na snimanjima u Indiji. Serija "Door no. 403", u kojoj sam imala prilike glumiti, osvojila je nagradu za najbolju web-seriju na nacionalnoj razini. Za nekoliko mjeseci započinjemo sa snimanjem nove. Do kraja ove godine na snimanju sam još jednog filma namijenjenog indijskom tržištu. Sve je započelo prije nekoliko godina uspješnom suradnjom s L’rama Chandranom, jednim od najznačajnijih indijskih fotografa te kratkom ulogom u filmu – ispričala je za Dnevnik.hr.

Foto: Instagram screenshot
Ena je prije nekoliko mjeseci izazvala burne reakcije nakon što je iznad vagine tetovirala ime svog dečka. Naime, nešto malo ispod pupka posvetila je tetovažu svom novom dečku Danijelu Kišu koji je njezino ime tetovirao na već četiri mjesta. "Vlasništvo Danijela Kiša" ili na engleskom "Property of Danijel Kiš" kako piše tek nešto malo iznad njezine vagine. Već su nekoliko mjeseci zajedno i Ena ga ponosno pokazuje na društvenim mrežama i premda se mnogi dive što mu je Ena u zagrljaju, nakon tetovaže stigle su mnoge osude.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

5S
505.scrtom
12:55 05.10.2020.

i što ako si nađe drugog dečka kako će to maknut

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije