Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voditeljica

Pinčić otkrila što radi na porodiljnom, pratitelji joj poručili: 'Fališ nam na ekranu'

Foto: Instagram
1/13
01.12.2023.
u 15:40

Doris je na porodiljni dopust otišla prije otprilike četiri mjeseca, a sada je na Instagramu podijelila fotografije kojima je otkrila da planinari.

Glumica i voditeljica Doris Pinčić Guberović prije tri mjeseca rodila je svoje treće dijete, kćerkicu, i to samo dan nakon što je proslavila 35. rođendan. Na porodiljni dopust je otišla prije otprilike četiri mjeseca. Sada je na Instagramu podijelila fotografije kojima je otkrila da planinari.

- Studeni prije nego je pokazao zube u šumi - napisala je u opisu objave i izazvala veliki broj reakcija i komentara, a fanovi su joj pisali koliko im nedostaje na ekranu. "Doris, fališ nam na ekranu", "Nedostaje nam taj tvoj lijepi osmijeh", "Nigdje Dode, ljepotice moje", neki su od komentara.

 

Podsjetimo, Doris je kćer rodila u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici,a od televizije se oprostila u srpnju. Naime, Doris u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' radi od 2020. godine. 

- U današnjoj smo se emisiji nakratko oprostili od naše Doris Pinčić, pred kojom je najljepši posao na svijetu - dolazak djeteta. Želimo im puno sreće - napisali su na Facebooku emisije 29. srpnja. 

Doris je svoju trudnoću potvrdila početkom godine.

– Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće – rekla je.

VEZANI ČLANCI

Doris je u braku s daruvarskim menadžerom jednog trgovačkog lanca Davorom Guberovićem od studenog prošle godine,  a sama je potvrdila novu ljubav kada je u lipnju prošle godine na Facebooku promijenila status veze i objavila zajedničku fotografiju s novim partnerom.

O njihovoj vezi prvi put pisalo se u ožujku prošle godine kada su se zajedno popeli na Kilimanjaro. O tome je HRT-ova voditeljica pisala u objavama na Instagramu, gdje je spomenula Guberovića i kasnije podijelila i fotografiju snimljenu tijekom njihova uspona. 

VIDEO Tamburaši spasili Maju Šuput

Komentara 1

Avatar ZLO
ZLO
17:02 01.12.2023.

Doris, zašto nam se putevi nikad nisu ukrižili ... umirem od ljubomore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije