Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gust poslovni raspored

Petar Grašo nakon 52 dana se vratio kući i dušebrižnicima rekao: Alba je bila sa mnom

Beograd: Hana i Petar Grašo zajedno na dodjeli nagrada MAC
Foto: Antonio Ahel
1/12
27.06.2023.
u 14:11

Za njegovu obitelj 17. srpnja je posebno važan datum jer će tada malena Alba proslaviti svoj prvi rođendan, a malena već sada pokazuje inters za glazbu

Godinu dana od velikog hita “Jel ti reka ko” Petar Grašo je u pjesmi “Nemoj”, ugostio po mnogima najljepši ženski glas ovih prostora - jednu od najcjenjenijih i najnagrađivanijih glazbenica - Ninu Badrić. Pjesmu "Nemoj" predstavili su publici ovog vikenda u Splitu na Melodijama Jadrana. Dolazak na festival Petru je bio i prvi povratak kući nakon više od 50 dana izbivanja. Pjevač je imao ispunjen poslovni raspored zadnja dva mjeseca, a na svim putovanjima pratile su ga supruga Hana i njihova kći Alba. 

- Da budem iskren, ja sam se vratio kući nakon 52 dana, ali Alba je bila sa mnom, da sad ne bi ovi dušebrižnici rekli - evo ga, nije vidio dijete mjesec i pol dana. Ne, to dijete je više od mjesec i nešto bilo u điru, lijepo, mirno. Prvo nije bilo dobro jer je ne vidim, a sad neće biti dobro jer je kao svuda vucaram. Ne, mijenjali smo destinacije, Zagreb, malo Slovenija - ispričao je Petar Grašo u razgovoru za IN Magazin. Za njegovu obitelj 17. srpnja je posebno važan datum jer će tada malena Alba proslaviti svoj prvi rođendan, a malena već sada pokazuje inters za glazbu. 

VEZANI ČLANCI

- Apsolutno hipnotički na nju utječe, ali doista pjesma 'Parti vrime' s prvog albuma Madre Badesse koju sam ja pjevao. Otkad je bila beba od mjesec dana, slučajno je ta pjesma krenula, ona je stala, samo je gledala i nešto se dogodilo u njezinu malom životu što traje do danas, što je jako dragocjeno kad su neke duge noći u kojima ona odluči, kao i tata, ne spavati do ujutro - rekao je Grašo. 
Kada je objavljen njegov duet s kolegicom Ninom Badrić rekao je: 

U svojoj karijeri rijetko posežem za duetima. U 27 godina karijere snimio sam ih svega nekoliko. Da bi se osjećao komforno u suradnjama mora se poklopiti sve - i trenutak i glazba i izvođač. Nina i ja već dugo vremena čekamo da se sve tri stvari susretnu i dočekali smo je u pjesmi “Nemoj". Uživao sam u suradnji s Ninom, jako volim njenu sugestiju i izvedbu, siguran sam da će to publika osjetiti.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije