Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINOĆ U SPLITU

Domenica pokazala samozatajnog dečka Ivana s kojim je u vezi više od 10 godina

Domenica Žuvela s dečkom Ivanom Bačićem na predstavljanju Huljićeve rakije u Splitu
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/11
27.06.2023.
u 08:58

Par je u dugogodišnjoj vezi, ali svoj ljubavni život drži dalje od očiju javnosti. Da Domenica ima dečka, doznalo se tijekom showa 'Ples sa zvijezdama' u kojemu se natjecala. – Ja sam žena od riječi pa ću reći da imam dečka – rekla je tada

Pjevačica Domenica Žuvela (30) dugo je skrivala da je u vezi, no lani je otkrila da ljubi odvjetnika Ivana Bačića s Korčule. Domenica se sinoć u Splitu s Ivanom pojavila na predstavljanju rakija i likera Tončija Huljića. 

Fotografi su ih uhvatili dok su razgovarali s Andreom Andrassy.

Par je u dugogodišnjoj vezi, ali svoj ljubavni život drže dalje od očiju javnosti. Da Domenica ima dečka, doznalo se tijekom showa "Ples sa zvijezdama" u kojemu se natjecala.

– Ja sam žena od riječi pa ću reći da imam dečka – rekla je tada.

26.06.2023; Split- Tonci Huljic u suradnji s Maraskom na trziste izbacili seriju likera, na event su dosli mnogi Huljicevi suradnici. Domenica sa deckom Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

– Ma mi smo već jako dugo u vezi. Oboje smo s otoka. Nisam htjela da smo previše u medijima jer on nije javna osoba i to nam je bio neki početni dogovor kad smo krenuli da ne moramo dijeliti taj neki teret javnog života. Uspjela sam prvih pet godina, koliko sam već na estradi, ali pokušala bih i dalje biti što tiša o tome – rekla je jednom prilikom te otkrila da se poznaju cijeli život.

VEZANI ČLANCI 

– Imamo toliko toga napraviti, i ja se nadam da ću godinu po godinu križati kad obavimo sve te stvari koje sam planirala. Apsolutno sam sretna i lijepo mi je jer da nije, ne bih bila u vezi. Ali ne volim to stavljati u prvi plan – rekla je nedavno za InMagazin te dodala da im razdvojenost zbog posla teško pada. – Mislim da sam ja ta koja jedva čeka da se vrati kući, lijepo mi je i volim život u Zagrebu, ali još ga više volim u Splitu – rekla je. 

Dodajmo da je Domenica nedavno objavila novu pjesmu ''Control freak'' te da i njoj odgovara uloga žene koja voli kontrolu.

– Ne možda toliko u stvarima na koje ne mogu utjecati, ali za one koje mogu definitivno sam tu. Zato sam se i našla u ovoj pjesmi – kazala je pjevačica te dodala da je spremna na kompromise kada je prava ljubav u pitanju, s čime bi se složio i njezin dečko.

– Mislim da bi se složio sa mnom. Mislim da dosta slušam drugu stranu i da radim sve ono što bih voljela da se i meni radi. Tako da nisam teški control freak – rekla je.

 

Komentara 2

PB
pb1520
10:27 27.06.2023.

10 godina si u vezi i ne znaš jel bi se udala za njega ili ne. Dajte si još vremena 10 godina pa se raziđite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije