Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najpoznatija plavuša

Pamela Anderson iznenadila sve ovim potezom: Bez trunke šminke na crvenom tepihu

Foto: Netflix
1/28
05.12.2023.
u 19:54

Pamela Anderson pojavila se na dodjeli nagrada u Londonu bez trunke šminke i brojne iznenadila ovim potezom.

Kanadsko-američka glumica, producentica i model Pamela Anderson posljednjih nekoliko mjeseci oduševljava svojim prirodnim izgledom. Na brojnim javnim događanjima ustrajno se pojavljuje bez šminke, a upravo zbog toga dobiva i brojne komplimente. Inače, ova glumica je javnosti poznata po svom osebujnom, izazovnom i upečatljivom stilu odijevanja, no s godinama je Pamela shvatila kako više ne želi promovirati sebe u takvom svjetlu te je odlučila napraviti potpuni preokret. Sati i sati pripreme rutina su brojnih poznatih zvijezda pred izlazak na crveni tepih, a tako je i za ovu ljepoticu bilo donedavno. Na posljednjih nekoliko evenata došla  je bez trunke šminke, a ni dodjela Fashion Awards 2023. u Londonu nije bila izuzetak. 


Manekenka i glumica odjenula je bež vuneni oversized sako, a ispod je odabrala bijelu majicu sa širokim hlačama u istoj nijansi. Za obuću je odabrala bordo štikle. Spremno je pozirala okupljenim fotografima, a kako bi što više naglasila svoju prirodnu ljepotu i blistav ten, kosu je skupila u niski rep. 

 

Foto: profimedia

 

VEZANI ČLANCI:

 

Naime, prvi se put pojavila bez šminke na Tjednu mode u Parizu, a objasnila je i zašto se odlučila na takav potez. - Ne znam, nešto mi je palo na pamet. Odijevala sam se u ovu prekrasnu odjeću i pomislila sam: 'Ne želim se natjecati s odjećom. Ne pokušavam biti najljepša djevojka u prostoriji' Osjećala sam se slobodnije - rekla je tada. Dodala je i da je primijetila da se mnogo ljudi šminka, a ona je htjela napraviti upravo suprotno od onoga što svi rade. 

 

VIDEO Preminuo Vlado Pravdić, legendarni klavijaturist Bijelog dugmeta

Komentara 6

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:32 05.12.2023.

Žena u godinama izgleda kao žena u godinama. Nevjerojatno.

Avatar GomJabbar
GomJabbar
00:54 06.12.2023.

Čak i lijepa za svoje godine bez šminke

MI
minolta
00:04 07.12.2023.

normalno u njenim godinama i lijepo se nosi, neke druge su pošandrcale pod stare dane. pada mi na pamet TBF splitsko stanje uma "A zenske koje su davale sve su se poudavale a sta su glumile neku igru sad see jebu di god stignu sa trinaest prvi duvan i prva boca vina..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije