Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavateljice tuguju

Otkrivena dobro čuvana tajna: Šarmantni kuhar već godinama ljubi atraktivnu Dalmatinku

Ivan Pažanin
Foto: RTL
1/7
06.04.2016.
u 12:29

Iako je u nekoliko navrata priznao da mu se obožavateljice često javljaju i da mu to ne smeta, nikada javno nije htio otkriti svoj ljubavni status

Jedan od trenutačno najzgodnijih muškaraca na televiziji , kuhar Ivan Pažanin, simpatije brojnih obožavateljica osvojio je pojavivši se u kulinarskom showu '3,2,1- kuhaj!'. Iako je u nekoliko navrata priznao da mu se obožavateljice često javljaju i da mu to ne smeta, nikada javno nije htio otkriti svoj ljubavni status.

Ipak, magazin Story doznaje da zgodan kuhar već godinama ljubi atraktivnu Solinjanku Andreu Koprčinu s kojom je snimljen proteklog vikenda u Skradinu kako izmjenjuje nježnosti. 

U jednom intervjuu Pažanin je otkrio da ga žena može osvojiti "inteligencijom, načinom komunikacije, stavom i karakterom" pa ne sumnjamo da su upravo to glavni aduti kojima je samozatajna menadžerica osvojila srce jednog od trenutačno najpoželjnijih Hrvata .

>>'Poruke koje mi šalju obožavateljice su simpatične, ne smetaju mi'

>>Pažanin se prima kuhače, a Bijeli tim uči kako se radi Bobó de camarão

Komentara 2

TA
tajcy
12:07 08.04.2016.

zgodan je...a i cura mu je jako lipa neka su sretni

Avatar babas
babas
19:48 06.04.2016.

Isti David Beckham,mršav,bradat,plav i plavook!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije