Naslovnica Showbiz Zvijezde

Novinarka RTL-a kojoj je dijagnosticiran rak rodila zdravu djevojčicu: 'Beba je čudo'

Novinarka RTL-ovog Exkluziva prije tri tjedna na svijet je donijela djevojčicu Lotu. Sretnu vijest objavila je na svom YouTube kanalu na kojem je objavljivala videa o svojoj borbi s rakom u trudnoći.
18. rujna 2019. u 21:38 2 komentara 19170 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/4

Lijepe vijesti stižu iz obitelji RTL-ove novinarke Tene Šnajder. Novinarka Exkluziva prije tri tjedna na svijet je donijela djevojčicu Lotu. Njezina trudnoća bila je iznimno neizvjesna s obzirom na to da je nedugo nakon što je drugi puta ostala trudna saznala da boluje od Hodgkinovog limfoma.

kakav par Bivši član E.T-ja nakon 25 godina vratio se na scenu i udružio snage sa zgodnom suprugom

- Dragi svi, evo mene opet. Ovaj put nisam sama, sa mnom je i moja Lota - započela je Tena svoj četvrti video u kojem je otkrila da je djevojčica na svijet stigla prije tri tjedna u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Porod nije bio nimalo lak, a zbog komplikacija Lota je rođena nekoliko tjedana ranije. - U 35. tjednu je počelo krvarenje i završili smo na hitnom carskom rezu u Petrovoj.Carski rez je prošao ok, a nakon toga primila sam transfuziju krvi - ispričala je novinarka dodavši kako su u bolnici provele devet dana te da je carski rez prošao u redu.

Baka Prase YouTuber iz Srbije kojeg obožavaju i u Hrvatskoj priznao: Izgubio sam prijatelja zbog novca

- Unatoč tome što je rođena u 35. tjednu trudnoće ona je beba čudo. Imala je 3200 grama i i nije imala nikakvih komplikacija i zdravstvenih problema - rekla je Šnajder koja je nedugo nakon što je saznala za opaku dijagnozu  otvorila YouTube kanal na kojem je govorila o svojoj borbi s karcinomom u trudnoći.

U svom prvom videu pričala je o tome kako je otprilike istovremeno kad je saznala da je trudna, otkrila i da boluje od Hodgkinovog limfoma, raka limfnih čvorova. - Radim ovo jer sam kada sam saznala dijagnozu gledala puno videa na YouTube-u, doduše ne iz Hrvatske koji su mi pomogli - rekla je tada novinarka.

zabrinuo fanove Glumac iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' doživio prometnu nesreću

Tena je isto tako rekla kako nije imala nikakve simptome, samo je osjećala veliki umor i da ne može doći do zraka, no to je zanemarivala zato što je smatrala da su to simptomi trudnoće. Priznala je da je plakala iako je to trajalo samo dva dana. Nije dala da ju obuzme depresija već je počela pretraživati sve o svojoj bolesti na internetu, te je čak i stupila u kontakt s nekim ženama koje su u sličnoj situaciji, a sada svojom pričom bodri i savjetuje žene koje se nalaze u sličnoj situaciji.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • dunja.straub:

    jedite slaninu sapunjaru ozdravit ce te to je bolje nego zracenje, nekima je to pomoglo i poslje kemo terapije kosa opadne a ova slanima pomogla nekim vraca im se kosa tj pocela rast a nalaz na kontroli bijo puno bolji ... prikaži još!ji da doktori se iznenadili! A čestitke na rodjenju male Lote!

  • than:

    Hodgkinov limfom. Ukratko, žena se nije niti pokušala liječiti. Odnosno nije išla na kemoterapije u trudnoći, već je pokušala iznjeti dijete do kraja. Limfomi se u današnje vrijeme dobro liječi tako da si takav rizik možeš eventualno dopustiti. Ne znam ... prikaži još! koja je poanta ovakvih vijesti jer svaki rak nije isti. Da je imala nedaj Bože rak gušterače ne bi preživjela niti ona niti dijete.