Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razne usporedbe

Novi styling Maje Šuput kombinacija je Barbie i morske sirene

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
14.08.2018.
u 15:24

Pjevačica je na Instagramu objavila styling u kojem će se uskoro pojaviti u "Supertalentu", a za njen styling uglavnom je zaslužan Marko Grubnić.

Maja Šuput trenutno je zauzeta snimanjem nove sezone showa "Supertalenata", a i ovaj put se o njenom stylingu brine Marko Grubnić, poznatiji kao Modni mačak.

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografije sa snimanja nove sezone i otkrila kako ćemo je uskoro na malim ekranima gledati u 
Barbie izdanju.

 

 

Dare to be different 👸🏼 ready for @supertalenthr

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

Kada su je vidjeli u svjetlucavoj haljini i s dugom plavom kosom dio obožavatelja usporedio ju je s Barbi, a dio s morskom sirenom. 

Zbog dužine kose i poze u kojoj je slikana možemo reći kako Maja malo podsjeća i na Grubnićevu mamu Branku, a zbog načina na koji je našminkana  neki su je usporedili i sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom. 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO Izabrali smo 10 najseksi Hrvata

 

Komentara 16

DU
Deleted user
16:31 14.08.2018.

zašto se ovoj prostitutki daje tolika pažnja i reklama, na internetskim portalima???

Avatar Moodleen
Moodleen
15:55 14.08.2018.

A da neko toj Šaji Muput konačno pokloni ogledalo?

PR
protin
16:17 14.08.2018.

pljastic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije