Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
straši se zahvata

Nives Celzijus otkrila: 'Godine nemilice idu, imam sijede, ali izgledam prekrasno'

Foto: Instagram
1/10
03.12.2021.
u 19:45

- Ne da mi se oprati kosa, ne da mi se otići kod frizera, ja sam sijeda za poludjet, ja sam sva bijela. Meni kosa toliko brzo raste, nekad sam se radovala kad mi kosa raste, ja sam sad luda. Jer kao "evo pofarbala sam se, sad sam malo mirna" i za pet dana već izbijaju sijede, sve se vidi.

Pjevačica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus (39) gostovala je u InMagazinu gdje je ususret 40. rođendanu ispričala tajnu svog zanosnog izgleda te otkrila kako se osjeća u svojoj koži.

-Vjerojatno to što godine nemilice idu, znači da bih trebala ulagati više vremena i financijskih sredstava, međutim ja odolijevam tome. Ja sam sebe uvjerila da ja prekrasno izgledam...hahaha...ja sam već godinama totalno uvjerena da sam ja sebi super, kad se ja pogledam u ogledalo. "Bože, ženo, pa tebi ništa ne treba!"- ispričala je Nives te otkrila kako vodi svakodnevnu borbu s uređivanjem i šminkanjem.

- Ne da mi se oprati kosa, ne da mi se otići kod frizera, ja sam sijeda za poludjet, ja sam sva bijela. Meni kosa toliko brzo raste, nekad sam se radovala kad mi kosa raste, ja sam sad luda. Jer kao "evo pofarbala sam se, sad sam malo mirna" i za pet dana već izbijaju sijede, sve se vidi.

Iako se mnogi pitaju na koje je sve estetske korekcije otišla, Nives je otkrila kako se zapravo straši invazivnih zahvata i tretmana, no ispričala je i kako održava mladolik izgled kože.

- Postoji neki određeni strah od invazivnijih zahvata i tretmana, tako da sve ovo što sam ja radila, a radila sam zaista minimalno zbog te moje lijenosti i nedostatka vremena, a fakat sam se mogla puno više pobrinuti i održati tu neku mladost, ali to su više bili neki kozmetički tretmani. Ono što želimo je mali lifting kože. Koža na vratu je uvijek u toj nekakvoj estetici jedan sveti gral jer vrlo se teško može bilo čim osim kirurgijom poboljšati, a ovo je stvarno jedan tretman koji to omogućava- rekla je Nives, pa otkrila ako će u budućnosti biti potrebe, neće previše razmišljati te će posegnuti za nekim invazivnijim zahvatom, a naglasila je kako sigurno neće pretjerati.

- Imam prijateljice koje imaju drugačiju estetiku nego ja sama i ja ne smatram da je njihova estetika loša, to nije moja estetika i onda se znamo često zezati- dodala je Nives.

Iako smo Nives naviknuli gledati u glamuroznim izdanjima i zanosnim fotografijama na društvenim mrežama koje redovito objavljuje, otkrila je kako se najbolje osjeća i sebi najbolje izgleda ujutro kada se probudi.

- Pogledam se u ogledalo i pomislim: "Bože, ti si najljepša žena na svijetu, kako ti izgledaš dobro!". Taman mi je bila dobra frizura, sve se poklopilo, čisto lice, taman mi se čini da je trbuh na mjestu gdje bi trebao biti, guza je na mjestu, sve savršeno! Izađem u toj emociji "Ti si najljepša žena na svijetu", nisam se ni sredila nešto pretjerano, i meni ti se točno dešavaju reakcije poslije da svi gledaju, drugačije te gledaju nego inače- zaključila je.

VIDEO Gledateljice napale Maju Šuput zbog haljine: 'Ovo je van svake pameti'  

Ključne riječi

Komentara 11

IR
IraRob
20:08 03.12.2021.

Dinamova svlačionica je najbolja za Nives 😂😂

RO
roland
20:26 03.12.2021.

Ajmo mi ovako stvari posložiti. Nives je majka dvoje djece. Za razliku od Nine Badrić, Vlatke Pokos, Mirne Berend, Danijele Martinović, Blanke Vlašić, Rente Sopek i ostalih hrvatskih influencerica i instangramuša Nives se ostvarila kao majka i nije se podvrgla estetskih zahvatima. To što je u mladosti bila malo nestašnija uopće me ne smeta jer je ona sve to iskreno opisala u svojim knjigama. Ove ostale se predstavljaju kao čednije od Majke Tereze, a svi znamo da to baš nije tako. Maja Šuput bi bila ok jer se ostvarila kao majka, ali se izdeformirala operacijama i to više nije ona osoba koja se u Tvornici 2005. zabavljala na koncertu Miše Kovača. Šteta za Maju u estetskom smislu.

ZA
Zanalara
20:31 03.12.2021.

"Ja sam sebe uvjerila da ja prekrasno izgledam...". Bolesno! Glupa izjava! Svaki Mujo svoga konja hvali!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije