Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupocjeni poklon

Slavna pjevačica pohvalila se dijamantnim prstenom. Je li vjenčanje na pomolu?

nicki minaj
Foto: Instagram
1/7
10.12.2015.
u 07:44

Na Instagram profilu Nicki Minaj osvanule su fotografije velikog dijamantnog prstena koji je od svog dragog dobila za 33. rođendan. Je li riječ o zarukama ili tek o rođendanskom daru, nije otkrila.

Je li se ovog puta reperica Nicki Minaj doista zaručila za svog dečka Meeka Milla pitanje je koje intrigira brojne fanove slavne reperice nakon što su na njezinu Instagram profilu osvanule fotografije velikog dijamantnog prstena.

– Dušo sada je ovo ono o čemu sam pričala. Volim te – napisala je Nicki partneru u opisu fotografije.

Svoje oduševljenje prstenom pjevačica nije mogla sakriti pa je sat vremena kasnije objavila još jednu fotografiju skupocjenog dara uz komentar "Savršen je".

Glasine o zarukama para pojavile su se još u travnju kada je pjevačica također na svom Instagramu objavila fotografiju raskošnog prstena, no nagađanja je Mill ubrzo demantirao.

– Naša veza je stabilna, no trenutno još nije vrijeme za vjenčanje – kazao je tada Mill.

Nekoliko mjeseci poslije očito je promijenio mišljenje s obzirom na to da je svojoj dragoj za 33. rođendan poklonio skupocjeni dijamant.

Je li ovog puta zaista riječ o zarukama ili tek o rođendanskom daru, tajanstvena Nicki nije otkrila.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Brat Nicki Minaj silovao 12-godišnju djevojčicu?

>>Nicki Minaj ide na sud? Evo zašto je tuži bivši dečko

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije