Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teret uspjeha

Nicki Minaj ide na sud? Evo zašto je tuži bivši dečko

Nicki Minaj
Foto: Instagram
1/10
16.11.2015.
u 10:58

Safaree tvrdi da je bio jako angažiran u njezinu radu i traži i svoj dio kolača od nekih njezinih najvećih singlova

Nicki Minaj uskoro bi se mogla pojaviti na sudu. 

Ako je suditi prema informacijama koje ima TMZ, Minaj je u problemima jer joj bivši dečko Safaree Samuels "servira tužbu" kojom traži dio novca koje je pjevačica zaradila od svoja tri iznimno uspješna albuma: The Pink Print, Pink Friday and Pink Friday: Roman Reloaded

Safaree tvrdi da je bio jako angažiran u njezinu radu i nastajanju ovih uspješnica pa traži i svoj dio kolača od nekih njezinih najvećih singlova, uključujući "Only" pjesmu koju izvodi s Chrisom Brownom, Lil Wayne i Drake, "Flawless (Remix)" s Beyonce i "Feeling Myself" s Bey.

Kako se navodi, TMZ raspolaže informacijama da je Safaree već podnio tužbu u kojoj je iznio svoja potraživanja, a kao dokaze da mu je tužba "utemeljena", prilaže neke video i zvučne zapise u kojima je vidljiva njegova angažiranost. Tome u prilog ide, kako tvrdi, i činjenica da mu je sama Nicki Minaj priznala zasluge za njezina prva dva albuma. 

>>Bivši pomoćnik tuži slavnog pjevača i njegovu suprugu zbog seksualnog uznemiravanja

>>Nicki Minaj otkrila dramatičnu tajnu koja ju progoni cijelog života

Ključne riječi

Komentara 2

DA
dangebandi
22:03 16.11.2015.

Reko je da ne vidi tv od 65 inča od njezine guice

PL
ploter29
22:22 16.11.2015.

majko mila, koje li debeloguze mješalice za mort

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije