Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Nevenov gaf u showu nasmijao Samantu, ali i gledatelje: 'Na Braču ima puno ovaca i paške janjetine'

Foto: RTL, Facebook
1/9
20.05.2021.
u 16:42

Svojim odgovorom iznenadio je zlatnu djevojku i kustosicu muzeja, koja se našalila, te mu rekla da ne govori o konkurenciji.  "Brač, Pag, isti vrag", rekao je Neven nakon što je shvatio svoju pogrešku.

Framer Neven Landek svoju je zlatnu djevojku Samantu poveo na romantično putovanje na otok Brač. Tamo su posjetili muzej, a Landek je pred njom i kustosicom muzeja napravio gaf.

Naime, kada ih je kustosica pitala jesu li primijetili da na braču ima puno ovaca, Neven je rekao da jesu i nastavio: "Ja sam primijetio da ima puno ovaca, paške janjetine...". 

Svojim odgovorom iznenadio je zlatnu djevojku i kustosicu muzeja, koja se našalila, te mu rekla da ne govori o konkurenciji. 
"Brač, Pag, isti vrag", rekao je Neven nakon što je shvatio svoju pogrešku. 

Podsjetimo, show 'Ljubav je na selu' polako se primiče kraju pa većina farmera uživa na romantičnom putovanju s djevojkom koju je odabrao. Neven Landek (26) i njegova odabranica Samanta odmaraju na Braču.  Neven je doveo Samantu na Zlatni rat i pitao je zna li po čemu je poznat, a ona je rekla kako misli da je stvar u lijepoj plaži.

"Nije baš po plaži nego po tome što se plaža izmiče kada puše vjetar, nije isti oblik", objasnio je Neven svojoj "zlatnoj djevojci", a zatim otkrio na što njega podsjeća izgled te plaže.  "Taj Zlatni rat je k'o da bi stavio tange na stol pa bi to ispalo kao taj otok, to jest, otok izgleda ko gaće iz većeg pogleda", objasnio je farmer. 

Nije dugo trebalo da ga gledatelji 'poklope' komentarima na društvenim mrežama. "Neven kao da je iz obitelji Pogrešno skretanje", napisao je jedan od gledatelja. "Koliko vidim njegov se život svodi ili na gepek ili na gaće...Neven gaćar", komentirao je drugi.  "Jao imat ću traume od Nevenovih izjava", nadovezala se jedna od gledateljica". "Mene je sramota umjesto njih", "Koji lik majko mila", "On je ozbiljno zagorio".

VIDEO Albina se oglasila nakon što nije prošla u finale: "Sve se događa s razlogom!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije