Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nevena Rendeli raznježila pratitelje fotografijom s ocem: 'Ja i stari moj'

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
05.10.2021.
u 13:41

"Neki dan ga je netko pitao je li ponosan na svoju kćer. Kaže on, jesam, već 40 godina", napisala je Nevena.

Televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović (40) na svojem profilu na Instagramu često dijeli obiteljske trenutke. Ovoga puta podijelila je fotografiju s tatom te time oduševila svoje pratitelje. Na fotografiji je pokazala kako ona i njezin tata provode nedjelje. Oboje sjede u vrtu, a svatko ima jedne novine. „Nedjeljom, ja i stari moj. Magarac na prvom mjestu, rekao bi on. Svatko svoje novine i mogli bismo tako cijeli dan. Neki dan ga je netko pitao je li ponosan na svoju kćer. Kaže on, jesam, već 40 godina“, opisala je Nevena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nevena Rendeli (@nevenarendeli)

Njezini su pratitelji podijelili svoje komentare „Uživaj sa svojim ocem dok je živ“, poručili su joj. "Al' vam je lijepo, vidim da uživate", komentirali su. „Svi su isti. Ne diraj im križaljke“, komentirala je još jedna njezina pratiteljica koja je zaključila da se radi o križaljci jer Nevenin otac drži kemijsku olovku. Pratitelji su joj poručili da je njihov odnos divan, a ostavili su i emotikone srca u komentarima. 

Inače, još jedan od događaja i obiteljskih iskustva koje je Rendeli Vejzović podijelila sa svojim pratiteljima jest ljetovanje njezine obitelji. Voditeljica se sa suprugom Makom i njihove tri kćeri odlučila se za malo drukčije ljetovanje. Naime, ova obitelj ove godine unajmila je kamper na tjedan dana te se odlučila za odlazak u planine, a ne na more. Rendeli je svojim pratiteljima pokazivala kamper te sve dogodovštine i izlete te objašnjavala eventualne probleme na koje mogu naići roditelji s malom djecom. 

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
14:01 05.10.2021.

što bi rekla stara baka, deca, deca, a kaj bum ja kad vas ne bu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije