Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brončani olimpijac

Damir Martin postao otac, u emotivnoj objavi zahvalio supruzi i otkrio ime kćeri

Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/6
04.10.2021.
u 12:11

- Dragi prijatelji, sa velikom radošću vas obavještavam da je naša obitelj postala brojnija. Jako sam ponosan i hvala mojoj supruzi što nam je podarila pravo, malo, slatko čudo - napisao je između ostalog naš veslač Damir Martin.

Veslač Damir Martin koji je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojio brončanu medalju pohvalio se da je postao otac. Sretnu vijest svojim je pratiteljima otkrio na Instagramu i u emotivnoj objavi zahvalio supruzi, ali i otkrio ime njihove novorođene kćeri. 

- Dragi prijatelji, sa velikom radošću vas obavještavam da je naša obitelj postala brojnija.🥳 U utorak 28.9. pridružila nam se Mara.🤗 Jako sam ponosan i hvala mojoj supruzi što nam je podarila pravo, malo, slatko čudo😇 Veliko ❤️HVALA❤️ našoj dragoj doktorici Vesni Sokol Karadjole i doc. dr. sc. Goranu Zlopaši te cijelom osoblju Petrove bolnice - napisao je ushićeni Martin uz fotografije koje prikazuju kako sa suprugom i kćeri izlazi iz zagrebačkog rodilišta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Martin (@damir_martin)

Da je u slatkom iščekivanju Martin je otkrio i nedavno tijekom utrke Prvenstva Hrvatske koje je održano na Jarunu na kojoj je pobijedio Martina Sinkovića. 

– Mogu reći da sam se žurio na porođaj. Naime, supruga Ivana treba roditi svakog dana, a moglo se dogoditi da to bude čak i za vrijeme ove utrke. Zato sam se i požurio - kazao je nakon utrke Damir Martin koji je sa suprugom Ivanom u sretnom braku od 2018. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Martin (@damir_martin)

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Psychlist
Psychlist
12:34 04.10.2021.

Čestitke Damiru i obitelji 🙂 Nadamo se i znamo da će Damir uz braću Sinković donijeti puno sreće hrvatskom veslanju 👍

DU
Deleted user
12:55 04.10.2021.

Čestitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije